Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Perler med Gabriella

Kom med på en spændende og kreativ rejse ind i strygeperlernes forunderlige verden i ”Perler med Gabriella”, som åbner op for utallige muligheder for både børn og voksne.

Samarbejdspartner

Buster Nordic

Rabat

Få 25% rabat på bogen ''Perler med Gabriella''

Som medlem af Ældre Sagen får du bogen til 202,50 kr. (Normalpris 269,95 kr.)

Fragt

Fragt 49 kr. til pakkeshop eller hjemmelevering. Fri fragt ved køb over 250 kr.

Bestil senest 20. december for at være sikker på levering inden jul.

Beskrivelse

Opdag, hvordan strygeperler kan være mere end bare en børneleg. De kan blive til smukke og anvendelige genstande til dit hjem eller til dig selv. Gabriella deler sine tips og tricks til at skabe flotte og funktionelle ting med perlerne.

Her kan du opleve, hvordan perlerne kan være en terapeutisk aktivitet, der giver ro og fordybelse. Inviter familien omkring bordet, og oplev, hvordan flere gene­ra­tioner kan samles og skabe fantastiske perleprojekter. Du kan også lave en lille perlestation med perler og bogen her og lade dit barn få en rolig stund uden skærmtid.

Bogen er ikke kun for børn; den er også en invitation til voksne, der ønsker at udforske deres kreative side. Uanset om du vil forvandle perlerne til indretningselementer eller unikke gaver, vil denne bog være din guide til at få det bedste ud af strygeperlernes verden.

Så sæt kursen mod en sjov og kreativ perleoplevelse med ”Perler med Gabriella”.

Om forfatteren:

Gabriella Lawner Holm er uddannet arkitekt og arbejder som selvstændig produktudvikler, content creator og underviser, alt sammen med afsæt i det kreative felt. Hun giver desuden danskerne masser af kreativ inspiration via sin Instagram­profil @gabriella.holm, og når hun laver tv som ”krea-ekspert” for Go’ Morgen Danmark på TV2. Gabriella havde i mange år bloggen www.frkhansen.dk, som blev startskuddet til at dele ud af sine kreative ideer tilbage i 2012, og det har siden dengang været et fast og urokkeligt fundament for alt, hvad hun skaber og deler: Alle skal kunne være med, og det må aldrig være dyrt.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 44 83 11
E-mail: publisher@busternordic.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud