Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tilbud på vin fra Laudrup Vin

Gennem årene har Laudrup Vin forkælet danskernes smagsløg med nøje udvalgte vine fra hele verden, hvor ærlig smag er deres mantra. Udfordre dine smagslæg og køb vin med rabat.

Samarbejdspartner

Laudrup Vin

Rabat

22% på alle vine, dog 7% på tilbud, Pingus, PSI og alkoholfrie vine.

Tilbuddet

Gælder både i lagerbutikken og på webshoppen.

Prøv f.eks. Rosé smagekassen og få 7% rabat.

Fragt

Fri fragt ved køb over 999 kr. Ellers koster fragten 100 kr. til alle brofaste øer. Levering ca. 1-2 dage.

 

Find vej

Laudrup Vin

Literbuen 1

2740 Skovlunde

Oplev vinens verden gennem Laudrup Vin

- hvor passion for vin og ægte smagsoplevelser forenes!

Gennem årene har Laudrup Vin forkælet danskernes smagsløg med nøje udvalgte vine fra hele verden. Med en dedikation til kompromisløst vellavede vine, har de vokset sig til en stolt virksomhed med omkring 25 dedikerede medarbejdere, der arbejder fra deres base i Skovlunde til deres tilstedeværelse i Jylland.

Navnet Laudrup Vin bærer ikke kun historien om deres stolte ejerskab, hvor den ikoniske fodboldspiller Michael Laudrup og deres visionære direktør Per Buhl deler 50-50. Det repræsenterer også starten på en rejse, der begyndte i det solrige Spanien i 1993, da Per grundlagde virksomheden og Michael sprang med om bord.

Hos Laudrup Vin er ærlig smag deres mantra. Deres passion driver dem til at opdage og dele det originale, stedstypiske og ærlige i vinverdenen. De tror på, at de bedste smagsoplevelser opstår, når der er minimal manipulation i vinhuset, og de lokale terroir- og dyrkningsforhold skinner igennem.

De går forrest i bevægelsen mod bæredygtighed, økologi og biodynamik. Mange af deres producenter deler deres engagement og anvender disse metoder i deres arbejde, hvilket resulterer i vine, der udtrykker naturens unikke karakter.

Laudrup Vin handler ikke kun om vine; det handler om en hel oplevelse. De importerer eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien, herunder delikatesser, paellaris og lækkerier til den søde tand, for at fuldende din vinoplevelse.

Mad og vin går hånd i hånd, og det er derfor, de skaber unikke events som vinmiddage og gratis fredagssmagninger året rundt. Deres Laudrup Mobile vin-bar bringer dem tættere på deres kunder over hele landet på rekordtid.

Velkommen til Laudrup Vin - hvor ærlig smag og en passion for vin forenes for at skabe uforglemmelige oplevelser. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte dem. Skål!

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 84 80 86
E-mail: ehandel@laudrupvin.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud