Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få 10% rabat på forsikringer hos Codan

Som medlem af Ældre Sagen får du særlige produktfordele på flere af dine forsikringer hos Codan. Derudover får du 10% rabat på alle dine forsikringer og op til 23,5% rabat, hvis du samler tre eller flere forsikringer hos Codan.

Samarbejdspartner

Codan

Rabat

Få 10% rabat på alle dine forsikringer hos Codan. Derudover får du en række gratis dækninger, som kun er for Ældre Sagens medlemmer. Ring til Codan og få en uforpligtende forsikrings gennemgang.

Bemærk

Oplys, at du er medlem af Ældre Sagen når du kontakter Codan.

Få 10 % på dine forsikringer

  • Få 10 % rabat på alle forsikringer
  • Få yderligere 10% hvis du samler to forsikringer hos Codan og 15% rabat, hvis du samler tre eller flere
  • Dækning af pludselig skade på briller og høreapparater til 0 kr.
  • Overfaldsforsikring til 0 kr.

Find vej

Flere steder + Online

Vis adresser

Tilbud og fordele hos Codan – spar penge på dine forsikringer

Sammen med Codan har vi udviklet en række forsikringer, hvor dækninger og indhold er tilpasset dig over 50 år. Som medlem af Ældre Sagen kan du tilmed få dine forsikringer til en fordelagtig pris. Codan giver dig 10 % rabat på alle dine forsikringer – og op til 23,5 % rabat, hvis du samler tre eller flere forsikringer hos dem. Codans team af seniorrådgivere sikrer at du er ordentlig forsikret og tager dig i hånden hele vejen.

Få 10% rabat på dine forsikringer

Codan giver dig udover en masse fordele også 10 % rabat på alle dine forsikringer 

Indboforsikring

Codans indboforsikring er en fleksibel forsikring, der dækker dine og din families private ejendele ved skader og tyveri – eller hvis du skader andre eller deres ting.

  • Særligt som Ældre Sagen medlem får du dækning af pludselig skade på briller og høreapparater til 0 kr.

Bilforsikring

Jo mindre du kører, desto billigere bliver din bilforsikring. Hos Codan kan du tilpasse forsikringen efter dine behov. Som tillæg til Codans bilforsikring, kan man vælge vejhjælp til en fordelagtig pris.

Husforsikring

Med Codans husforsikring kan du vælge de samme gode dækninger uanset hustype. Codan mener, at det er vigtigt at være forsikret ordentligt - derfor har de udviklet en forsikring, som dækker bredt og let kan tilpasses dine behov. Codans husforsikring har gode dækninger og tilvalg som du kan skræddersy til dine behov og ønsker.

  • Ældreboforsikring: Indbo- og ansvarsforsikring tilpasset dig, der bor på plejehjem eller ældrebolig.

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring giver dig tryghed i hverdagen, og med en ulykkesforsikring hos Codan har du mulighed for at skræddersy dækningerne så de passer til dit liv. Bliv blandt andet forsikret mod tandskader, herunder tyggeskader.

  • Codan tilbyder alle Ældre Sagens medlemmer en overfaldsforsikring til 0 kr.

Rejseforsikring

Med en rejseforsikring hos Codan er du dækket i op til 90 dage både i og udenfor Danmark. Du kan vælge om du vil være dækket i Europa eller i verden, og om du vil have dækning for afbestilling.

Hundeforsikring

Med Codans hundeforsikring kan du, udover den lovpligtige ansvarsforsikring, tilvælge sygdom og ulykke og livsforsikring

Læs mere om alle Codans forsikringer her

Ring til Codan og for en uforpligtende forsikringsgennemgang på tlf. 33 55 20 20

Ekstra fordele til dig som er medlem af Ældre Sagen

Codan og Ældre Sagen har i over 35 år samarbejdet om at udvikle tilbud til Ældre Sagens medlemmer

Briller og høreapparat er en gratis dækning for dig, som er medlem af Ældre sagen, og har en indboforsikring hos Codan. Briller og høreapparat dækker, hvis dine briller eller høreapparat får pludselige skader eller bliver væk.

Overfaldsforsikring til 0 kr., der giver dig økonomisk kompensation, hvis du skulle komme ud for et overfald. Derudover dækker den også krisehjælp hos en autoriseret psykolog. Forsikringen er gratis, og du behøver ikke at være kunde hos Codan for at få den. Tegn overfaldsforsikring her

Forsikringen gælder, så længe du er medlem af Ældre Sagen. Bliv ringet op og hør mere om overfaldsforsikring til 0 kr. Kontakt Codan på tlf. 33 55 20 20

Godt at vide om Codans forsikringer

Få nyttig viden om at være kunde hos Codan. Klik på linket og scroll ned på siden, hvor du finder mange gode informationer. Få mere information her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 55 20 20

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud