Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Synoptik få rabat på briller, solbriller og glas

Få rabat på Briller - Besøg din lokale Synoptik og få 20% rabat på køb af briller samt solbriller med styrke. Er varen på tilbud får du 5% rabat.

Samarbejdspartner

Synoptik

Rabat

Få 20% rabat på normalprisen dog ikke kontaktlinser. Eller få 5% rabat på varer der er på tilbud.

Tilbuddet

Du får hos Synoptik rabat på briller, løse glas og solbriller samt solglas.

Bemærk

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabataftaler eller rabatbetalingskort.

Synsprøve med sundhedstjek

Få gratis synsprøve med sundhedstjek i uge 9-11 2024.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Rabat på nye briller 

Som medlem af Ældre Sagen får du fast høj rabat i Synoptik. Med et godt syn kan du leve livet fuldt ud og blive ved med at gøre de ting, du holder af. 

Som medlem af Ældre Sagen får du altid 20% rabat i Synoptik. Rabatten gives på normalprisen på glas, briller, solbriller med styrke og en Udvidet Synsprøve, men kan ikke kombineres med andre rabatter.

Rabatten gives på normalprisen på glas, briller, solbriller med styrke og Udvidet Synsprøve, men kan ikke kombineres med andre rabatter. Er varen på tilbud, gives der 5% rabat på tilbudsprisen. Rabatten gælder ikke kontaktlinser.

Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek

I Synoptik kan vi tilbyde en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Hos Synoptik foretages synsprøven altid af autoriserede optikere. Alt sammen for at sikre det bedste udgangspunkt for en forbedret synsoplevelse.

Nye briller fra 558 kr. 

I Synoptik har vi et stort udvalg af briller fra 558 kr. og briller med flerstyrke glas fra 1278 kr. Efter de 20% rabat er fratrukket.

Gratis brilleeftersyn

Har dine briller en skrue løs? Eller har de det med at glide ned på næsen? Du kan til enhver tid komme ind i en Synoptik butik og få strammet, justeret og renset dine briller med ultralyd. Så du kan være sikker på, at dine briller altid er i orden og sidder, som de skal. Læs mere om brillefordele her

Bytteservice på stel

Har du svært ved at beslutte dig? Det behøver ikke koste dig noget at vælge forkert, når du skal vælge stel. Fortryder du dit valg, kan du inden for 4 uger bytte dit stel til et andet af vores mange stel. Og er der behov for nye glas, får du dem til halv pris. 

Bytteservice på brilleglas

Selvom du får de bedste forudsætninger for et skarpt og afslappet syn med den Udvidede Synsprøve, kan der være tilfælde, hvor dine nye glas ikke lever op til forventningerne. Det kan fx være, hvis dine øjne har svært ved at vænne sig til flerstyrkeglas, eller hvis dine nye glas mod forventning føles lidt for stærke eller svage. Derfor bytter vi dine glas i op til 8 uger, efter du har fået dine nye briller.

Prisgaranti

Du skal være tilfreds med den pris, du betaler for dine nye briller. Så hvis du finder dine nye briller fra Synoptik billigere hos en anden optiker, udbetaler vi forskellen. Du skal blot vise os en annonce eller lignende dokumentation. Vi kan dog ikke love at matche prisen ved internethandel og tidsbegrænsede tilbud.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Find din nærmeste butik, klik på "Vis tilbud på kort"
  • Kig forbi eller bestil tid her
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud