Rabat på briller hos Synoptik

Rabat

20% rabat på normalprisen dog ikke kontaktlinser. 5% rabat på varer der er på tilbud.

Tilbuddet

Du får hos Synoptik rabat på briller, løse glas og solbriller samt solglas.

Samarbejdspartner

Synoptik
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Synoptik
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil tid til synsprøve

Rabatten kan benyttes i alle Synoptik butikker. Kom forbi den lokale Synoptik 

Eller bestil tid her

Rabat på  briller - Som medlem af Ældre Sagen får du fast høj rabat i Synoptik

Med et godt syn kan du leve livet fuldt ud og blive ved med at gøre de ting, du holder af. 
Som medlem af Ældre Sagen får du altid 20% rabat i Synoptik. Rabatten gives på normalprisen på glas, briller, solbriller med styrke og en Udvidet Synsprøve, men kan ikke kombineres med andre rabatter.

Rabatten gives på normalprisen på glas, briller, solbriller med styrke og Udvidet Synsprøve, men kan ikke kombineres med andre rabatter. Er varen på tilbud, gives der 5% rabat på tilbudsprisen. Rabatten gælder ikke kontaktlinser.

Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek

I Synoptik kan vi tilbyde en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Hos Synoptik foretages synsprøven altid af autoriserede optikere. Alt sammen for at sikre det bedste udgangspunkt for en forbedret synsoplevelse.

Briller fra 558 kr. 

I Synoptik har vi et stort udvalg af briller fra 558 kr. og briller med flerstyrke glas fra 1278 kr. Efter de 20% rabat er fratrukket.

Gratis brilleeftersyn

Har dine briller en skrue løs? Eller har de det med at glide ned på næsen? Du kan til enhver tid komme ind i en Synoptik butik og få strammet, justeret og renset dine briller med ultralyd. Så du kan være sikker på, at dine briller altid er i orden og sidder, som de skal. Læs mere om brillefordele her

Bytteservice på stel

Har du svært ved at beslutte dig? Det behøver ikke koste dig noget at vælge forkert, når du skal vælge stel. Fortryder du dit valg, kan du inden for 4 uger bytte dit stel til et andet af vores mange stel. Og er der behov for nye glas, får du dem til halv pris. 

Bytteservice på brilleglas

Selvom du får de bedste forudsætninger for et skarpt og afslappet syn med den Udvidede Synsprøve, kan der være tilfælde, hvor dine nye glas ikke lever op til forventningerne. Det kan fx være, hvis dine øjne har svært ved at vænne sig til flerstyrkeglas, eller hvis dine nye glas mod forventning føles lidt for stærke eller svage. Derfor bytter vi dine glas i op til 8 uger, efter du har fået dine nye briller.

Prisgaranti

Du skal være tilfreds med den pris, du betaler for dine nye briller. Så hvis du finder dine nye briller fra Synoptik billigere hos en anden optiker, udbetaler vi forskellen. Du skal blot vise os en annonce eller lignende dokumentation. Vi kan dog ikke love at matche prisen ved internethandel og tidsbegrænsede tilbud.