Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Besøg Skandinavisk Dyrepark

Tæt på naturen - langt fra hverdagen! Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyrepark med højt til loftet og masser af plads til både dyr og mennesker! Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrébilletten til både dig og dine børnebørn (3-11 år).

Samarbejdspartner

Skandinavisk Dyrepark

Rabat

Få 20% rabat på entrebilletten til dig og dine børnebørn (3-11 år).

Bemærk

Det er ikke muligt at købe billet på forhånd med rabat eller kombinere rabatten med andre tilbud. Rabatten gælder kun for børnebilletter og voksenbilletter.

Dato, tid og sted

Tilbuddet gælder alle almindelige åbningsdage i Skandinavisk Dyrepark.
 

Find vej

Skandinavisk Dyrepark

Nødagervej 67B

8560 Kolind

Nyhed 2024: Brunbjørneunger!

Mød de små og sjove brunbjørneunger, når de går på opdagelse i den store brunbjørnepark, og sætter de voksne brunbjørnes tålmodighed på prøve. Der er fart over feltet, og du kan følge med på første parket fra den 250 m lange gangbro gennem anlægget. Stå også ansigt til ansigt med verdens største landlevende rovdyr - isbjørnen - i et af verdens bedste isbjørneanlæg. Som det eneste sted i verden, kan du stå på en gangbro og mærke suget i maven, når 500 kg isbjørn svømmer lige under fødderne på dig. 

Udover is- og brunbjørne kan du også opleve verdens største havørneart, europæiske ulve, rød- og polarræve, hjorte, moskusokser og alle de andre nordiske dyr i store naturlige parker. 

Dyreparkens guider står altid klar med spændende og lærerige historier fra dyrenes verden.

Rovdyrfodringer  

Følg med når guiderne fodrer rovdyrene og oplev deres spændende og levende historier fra dyrenes verden. Bliv betaget af den majestætiske Stellers havørn (fra tribunen) til den imponerende havørnefodring.

På Naturstien, hvor naturen og det vildtlevende dyre- og insektliv har frie rammer, kan du lade dig inspirere til en mere dyre- og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem!

Ekstra aktiviteter

Midt i parken finder du deres ægte mammutskelet og en samling af kranier samt skind og gevirer, du alle sammen må røres ved. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr, og prøv kræfter med de spændende udfordringer på den kæmpestore og meget roste legeplads.

Spisetid eller lækkersulten?

Besøg den hyggelige Café Bjælkehuset ved siden af lejepladsen. Menukortet byder på velsmagende specialiteter, sunde salater, lækre grillmenuer og lidt til den søde tand.

Her kan du også grille din medbragte mad, eller en forudbestilt grill- eller burgerpakke. Hos isboderne frister de med store isvafler, snacks, pølser og drikkevarer.

Har du selv madpakke med, kan den nydes på ét de mange overdækkede picnic-områder rundt i parken. 

Planlæg dit besøg

Se deres fodringstider på deres hjemmeside, så du ikke går glip af vilde oplevelser og fortællinger fra dyrenes verden.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 39 13 33

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud