Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tilbud på Zerofit baselayer

Hold varmen med det særlige japansk udviklede skiundertøj Zerofit. Om du så skal stå på ski, vandre, løbe, ro kajak, køre på motorcykel eller noget helt tredje, så kan du holde varmen. Se hvilket sæt passer til dine behov og køb det med rabat.

Samarbejdspartner

Zerofit

Rabat

15% på alle varer, også i forvejen nedsatte varer.

Tilbuddet

Gælder på webshoppen. 

Fragt

Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering.

Oplev varmen og komforten med ZeroFit

Nu har du mulighed for at forkæle dig selv med rabat på alle ZeroFit produkter. Deres baselayers er skræddersyet til at forbedre din komfort og støtte en aktiv livsstil, uanset vejret. Her er tre grunde til, hvorfor et ZeroFit baselayer er det perfekte valg for dig:

  • Ekstra varme uden besvær: Heatrub-teknologien i ZeroFit baselayers giver enestående varmeisolering, der er dobbelt så effektiv som traditionelt uldundertøj. Føl dig varm på dine gåture, uden at tøjet føles tungt eller klodset.
  • Øget komfort og bevægelsesfrihed: Vores unikke materialeblanding sikrer, at du kan bevæge dig frit og uden begrænsninger. Det er ideelt til alt fra havearbejde til golf og udendørs sammenkomster med familie og venner.
  • Effektiv svedtransportering: Hold dig tør og komfortabel uanset aktivitet. ZeroFit baselayers transporterer sved væk fra huden hurtigt og effektivt, hvilket minimerer risikoen for at føle sig kold og fugtig efter aktivitet.

Tilpas dig til forandring i vejret uden at gå på kompromis med din komfort – Vælg ZeroFit for en varmere, tørrere og mere behagelig dag.

Læs og se mere på www.zerofit.dk og anvend rabatkoden når du checker ud.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 42 65 55
E-mail: webshop@zerofit.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud