Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Latter ved aftensmaden

”Latter ved aftensmaden er tegn på trivsel” udfolder betydningen af humor i både børns og voksnes liv. Den viser, hvordan humor kan præge vores oplevelser, og hvorfor det er afgørende at inkludere humor i vores daglige rutiner.

Samarbejdspartner

Buster Nordic

Rabat

Få 25% rabat på bogen ''Latter ved aftensmaden''

Som medlem af Ældre Sagen får du bogen til 150 kr. (Normalpris 199,95 kr.)

Fragt

Fragt 49 kr. til pakkeshop eller hjemmelevering. Fri fragt ved køb over 250 kr.

Bestil senest 20. december for at være sikker på levering inden jul.

Beskrivelse

”Latter ved aftensmaden er tegn på trivsel” udfolder betydningen af humor i både børns og voksnes liv. Den viser, hvordan humor kan præge vores oplevelser, og hvorfor det er afgørende at inkludere humor i vores daglige rutiner. Bogen fungerer som et kompas for alle, der interagerer med børn, uanset om det er forældre, bedsteforældre, pædagoger eller lærere. Bogen kan også ses som en grundbog i humor for alle humorinteresserede.

Bogens kernebudskab er at ruste børn med livsmod – en kombination af selvtillid, selvværd og en optimistisk og humoristisk tilgang til livet. Den opfordrer familier til at skabe en positiv og legende grundstemning, hvor latter og smil bliver byggestenene til trivsel og glæde i børns sind og celler.

Dyk ned i denne rejse gennem humorens verden. Bogens teori, forskning og praktiske eksempler både udforsker og illustrerer humorens forskellige former – fra enkle jokes og komiske hændelser til billedrige metaforer, der skaber forståelse og brugbar viden. Bogen kombinerer dybde med underholdning og tilbyder indsigt pakket ind i sjove historier.

Som en praktisk guide præsenterer bogen til sidst en værktøjskasse med lege og aktiviteter, der ikke kun bringer smil frem, men også styrker båndet mellem generationer. Gå ombord i denne bog, og opdag, hvordan humor kan skabe glæde, trivsel og livsmod.

Om forfatteren

Som lektor ved lærerseminarium gennem 23 år kombineret med fem års undervisning på pædagogseminarium og på Københavns Universitet har Per været optaget af børns trivsel, læring og livsmod med en forkærlighed for børns leg, idræt og humor. Fra 1999 begyndte han studiet af humor og startede kursusvirksomheden humor.dk i 2001. Han er ofte i medierne, og har ydet konsulentarbejde for DRTV og Norges Radio om forskellige perspektiver på humor.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 44 83 11
E-mail: publisher@busternordic.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud