Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på alt fra Uldplaiden

Hos Uldplaiden har de plaider i mange fine kvaliteter, herunder uld, merinould, cashmere, bomuld og plaider af genanvendte fibre. Udover plaider forhandler de også mange andre lækre produkter. Gå ind og se deres lækre varer og få rabat på dem alle.

Samarbejdspartner

Uldplaiden

Rabat

10% rabat på alle varer, også på nedsatte varer. 

Fragt

Fragten koster fra 49 kr og er gratis ved køb over 598,- kr. Leveringstid er 1-3 dage.

Velkommen til Uldplaiden

Velkommen til uldplaiden.dk - hvor varme, komfort og personlighed mødes i deres hjertevarme familievirksomhed! Hos Uldplaiden har de plaider i mange fine kvaliteter, herunder uld, merinould, cashmere, bomuld og plaider af genanvendte fibre. Udover plaider forhandler de også mange andre lækre produkter.

  • Ponchoer
  • Sjaler
  • Tørklæder
  • Lammeskind
  • Hjemmesko
  • Pudebetræk
  • Og andet tilbehør

De elsker at bringe varme og komfort ind i dit hjem!

Deres plaider

Alle deres plaider er selvfølgelig OEKO-tex mærket, dette er din garanti for at der aldrig er brugt skadelige kemikalier til produktionen af produkterne. Størstedelen af deres plaider er produceret i Ukraine og bære præg af en tradition af fantastiske vævere. Det kan virkelig mærkes at kvaliteten er i top på produkterne. Plaiderne er perfekte til både at holde varmen, men også til at bringe en varm følelse ind i dit hjem og indretning.

Vi tales ved!

Hos Uldplaiden har de fokus på kundeservice. Derfor er du altid velkommen til at skrive eller ringe til dem, hvis du har spørgsmål. Deres mail er salg@uldplaiden.dk og telefonen er åben fra 9-14 på hverdage på tlf. 25 40 66 40.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 40 66 40
E-mail: salg@uldplaiden.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud