Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Modtryk

Modtryk er et selvstændigt bogforlag med base i Aarhus. Vi har fokus på den gode kvalitetslitteratur og hos os finder du bøger af store, etablerede forfatternavne fra hele Norden som Jan Guillou, Jo Nesbø, Arne Dahl, Håkan Nesser, Annette Bjergfeldt og mange flere.

Samarbejdspartner

Modtryk

Rabat

Få 30% rabat på alle bøger også på i forvejen nedsatte varer.

Fragt

Gratis fragt til Ældre Sagens medlemmer - Normalpris 29 kr. ved køb under 500 kr.

Rabatkoder

Når du har lavet din ordre og indtastet adresse, skal du indtaste begge rabatkoder, først indtaster du din rabatkode med 30% rabat og klikker på ''Brug'', dernæst din rabatkode på fri fragt og klikker på ''Brug''. Begge rabatkoder er nu registreret.

Modtryk

Da Modtryk blev grundlagt i 1972 i Aarhus, havde forlaget tilknytning til den venstreorienterede studenterbevægelse, og i de første år udgav man kritiske rapporter om forholdene på arbejdspladserne. Men op gennem 1970’erne kom andre udgivelsesområder til med børnebøgerne og ikke mindst skønlitteraturen.

Op gennem årene har vi på Modtryk bevaret kærligheden til litteratur, der har hjerte og holdning. Uanset om det er krimier eller romaner vi udgiver, så skal fortællingen ville læseren noget, gøre indtryk, efterlade et spor – og så skal den være underholdende samtidig.

Modtryk er et selvstændigt forlag med fokus på den gode kvalitetslitteratur, ikke mindst krimien, som vi har et stort, bankende hjerte for. Her finder du bøger af store, etablerede forfatternavne som Jan Guillou, Jo Nesbø, Arne Dahl, Håkan Nesser, Annette Bjergfeldt og mange flere.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 87 31 76 00
E-mail: kundeservice@modtryk.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud