Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Broderi uden regler

Broderi uden regler er ikke blot en traditionel opskriftsbog, men en inspirerende guide til at skabe personlige mønstre og unikke broderier.

Samarbejdspartner

Buster Nordic

Rabat

Få 25% rabat på bogen ''Broderi uden regler''

Som medlem af Ældre Sagen får du bogen til 202,50 kr. (Normalpris 269,95 kr.)

Fragt

Fragt 49 kr. til pakkeshop eller hjemmelevering. Fri fragt ved køb over 250 kr.

Bestil senest 20. december for at være sikker på levering inden jul.

Beskrivelse

I bogen præsenteres et udvalg af mønstre, som Anne Mette selv har designe, men intet er gengivet 1:1 – for det handler mere om at finde inspiration til at skabe dit eget udtryk. Her er ingen farvekoder, ingen materialelister og ingen fastlagte regler for, hvordan du syr. Du skal blot lade din egen fantasi og kreativitet flyve frit.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil BRODERI UDEN REGLER hjælpe dig med at udforske broderiets verden på en personlig og autentisk måde, så du selv skaber farvestrålende kunstværker, dekorative puder eller fantastiske broderier, der fortæller din helt egen historie.

Om forfatteren

Anne Mette, der til daglig arbejder i en boghandel, har syet korssting i 30 år. Hun designer og syr mønstrene selv. Det er en proces, som kan tage op til et år. Anne Mette har udviklet en speciel syteknik, som ikke er efter ”reglerne”. Mønstrene er farvesprudlende, overraskende og kreative, og de kan kombineres i det uendelige, kun fantasien sætter grænser.

Anne Mette har siden 2018 afholdt workshops, primært for Midtfyns Hus id, LOF, Broderi Moderne, BrodeRibe og Skals Højskole, for at inspirere andre til at skabe noget unikt.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 44 83 11
E-mail: publisher@busternordic.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud