Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Albert Dyrlund uden filter

Albert Dyrlund uden filter er skrevet af hans forældre Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen. Det er en biografi om en af Danmarks første og største youtubere. I juli 2021 døde youtuberen Albert Dyrlund, da han faldt ned fra et bjerg i det nordlige Italien. Han blev kun 22 år.

Samarbejdspartner

Wadskjær Forlag

Rabat

Spar 120 kr. som medlem af Ældre Sagen.

Normalpris 270 kr. - Ældre Sagen specialpris 150 kr.

Fragt

Forsendelse til pakkeshop 45,00 kr. og forsendelse til hjemmet 55 kr.

Albert Dyrlund uden filter

Biografien er skrevet af hans forældre Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen. Det er en biografi om en af Danmarks første og største youtubere.

I juli 2021 døde youtuberen Albert Dyrlund, da han faldt ned fra et bjerg i det nordlige Italien. Han blev kun 22 år.

I Alberts korte liv nåede han at opleve mere, end mange andre nogensinde kommer til. Han var en af de første youtubere i Danmark. Sammen med en håndfuld andre youtubere var han med at til at forme branchen. Han inspirerede sine fans med sine mange sjove videoer. Han nåede at udgive 12 musiknumre, at være med i en spillefilm og at lægge stemme til tegnefilm.

Alberts forældre fortæller i denne bog om hans alt for korte liv. Vi hører om den tragiske ulykke, om Alberts barndom, om YouTube-karrieren, om musikudgivelserne, og om hvordan han pludselig fik hovedrollen i sin egen spillefilm.

I bogen kommer vi bag om mennesket Albert Dyrlund. Det er en fortælling om hans vilde YouTube-liv i overhalingsbanen, om livet på landevejene rundt i hele Danmark for at optræde med sin musik, men også om hans drømme, hans målrettethed og hans utrættelige energi.

Bogen er fyldt med mange sjove og spændende historier fra Alberts liv. Albert var en eventyrer, der elskede at møde nye mennesker. Han levede meget i nuet og havde en kæmpe selvtillid. Han var helt ligeglad med, hvad andre tænkte om ham. Vi kan alle kan lære noget af Alberts måde at leve på.

En række personer, som var tæt på Albert, medvirker i bogen: lillebroren, kæresten, venner og kollegaer, bl.a. Anton Cornelius, Rasmus Brohave, Morten Münster, Julia Sofia, Eiqu Miller, Kristine Sloth, Louliving, H1tmakers, Marcuz Jess Petersen, Regner Grasten, Johnni Gade m.fl.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 25 45 63
E-mail: aw@wadskjaerforlag.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud