Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Take away - SushiMania

Hos SushiMania har de alt fra desserter til sprød kylling med chilimayo, lækre dips, edamame i miso-sauce og masser af sushi i deres sortiment.

Samarbejdspartner

SushiMania

Rabat

Få 15% rabat på take away hos SushiMania. Oplys du er medlem af Ældre Sagen ved bestilling og fremvis dit medlemskort ved afhentning.

Bestilling

Du skal bestille din Sushi ved at ringe til den pågældende restaurant, eller ved henvendelse i butikken. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille via hjemmeside eller app.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabataftaler. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

SushiMania og bæredygtige valg

Hos SushiMania går de ikke på kompromis med hverken bæredygtighed eller kvalitet. Det er vigtigt for dem. Bæredygtighed er en stor del af deres hverdag og de beslutninger, de tager hver eneste dag. De stiller krav til deres leverandører - så du kan spise din sushi med god samvittighed.

Sushi fra SushiMania er frisklavet. Deres dygtige sushikokke laver din sushi HVER dag. De har masser af varianter og smagsoplevelser. Dejlige maki eller nigiri. Hos SushiMania vil du opleve smagen af frisk fisk og skaldyr. De har selvfølgelig også skøn sushi med grøntsager eller kylling. Deres sushi er ikke bare lækkert, det er også en alsidig ret med masser af smag, og skal du have gæster, er du sikker på, at der er noget, der falder i alles smag.

Hos SushiMania skærer de både fisk og grøntsager hver dag - i hele åbningstiden. Det er din garanti for frisk og lækker sushi.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ring til SushiMania for bestilling
  • Eller bestil i butikken
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen
  • Fremvis dit Ældre Sagen medlemskort ved bestilling og afhentning i butikken.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud