Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Fasangården i Frederiksberg Have

Smukt beliggende i Frederiksberg have, finder du Restaurant Fasangården, her kan du nyde en lækker frokost eller middag i de hyggelige lokaler og omgivelser.

Samarbejdspartner

Restaurant Fasangården

Hvilke dage gælder tilbuddet

Tirsdag - Onsdag. 

Rabat

Få 25% rabat på hele regningen.

Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende. 

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Restaurant Fasangården

Søndre Fasanvej 73

2000 Frederiksberg

Fasangården i Frederiksberg Have

Fasangården er en perle midt i smukke Frederiksberg Have. Denne charmerende restaurant, beliggende i det historiske Fasangården, byder på en unik og hyggelig atmosfære samt en kulinarisk oplevelse..

Med en beliggenhed i hjertet af Frederiksberg Have, kan du som gæst nyde en middag omgivet af den smukke natur og det historiske landskab. Restauranten er indrettet med respekt for stedets historie og charme, og det rustikke interiør skaber en hyggelig og indbydende atmosfære.

Menuen på Fasangården er baseret på sæsonens bedste råvarer, og byder på en kombination af klassiske danske retter og innovative, moderne fortolkninger. Kokkene lægger stor vægt på håndværk, kvalitet og smag, og måltiderne tilberedes med omhu og passion.

Uanset om man besøger Fasangården til en romantisk middag for to, en hyggelig frokost med familien eller en festlig begivenhed med vennerne, er rammerne og maden altid i topklasse. Med den smukke have som kulisse og den indbydende atmosfære, er Fasangården det perfekte sted at nyde livets gode stunder.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 44 43 51
E-mail: Fasangaarden@meyers.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.