Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Nybro kro i Lyngby

Nybro Kro er en restaurant beliggende i det dejlige område mellem Lyngby og Bagværd sø. Restauranten tilbyder frokost, a la ’carte til aften med gode og friske råvarer tilberedt af professionelle kokke.

Samarbejdspartner

Nybro-Kro

Hvilke dage gælder tilbuddet

Mandag - onsdag.

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Undtagelse

Tilbuddet gælder ikke i ugerne 21-26

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Nybro Kro

Nybrovej 376

2800 Lyngby

Nybro Kro

Restaurant Nybro kro har igennem de seneste år gennemgået en større renovering og ombygning så den i dag fremstår, som attraktivt udflugtsmål, med en hyggelig restaurant og en gårdhave der summer af miljø.

Restauranten har plads til 64 selskabsgæster og hen imod 80 a la carte gæster. I år 2000 modtog Restaurant Nybro kro, Gladsaxe kommunes forskønnelsespris for arkitekttonisk bevarelse af den gamle bygning. Det er de meget stolte af og glæder sig meget over de fine tilkendegivelser de dagligt modtager fra deres mange glade gæster.

Nybro Kro har siden starten af 1989 stille og roligt forsøgt at udvikle kroen til det de med stolthed mener at kunne fremvise i dag. De gør opmærksom på at de og deres personale bestræber sig på at holde en høj kvalitet på deres mad og sætter en ære i at kunne yde Dem den bedste service.

Nybro Kro glæder sig til at byde dig velkommen.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud