Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Restaurant Grønttorvet i Odense

Restaurant Grønttorvet ligger med udsigt til det gamle Sortebrødre Torv, der kan dateres tilbage til 1238, hvor dominikaner-munkene (Sortebrødrene) begyndte at opføre Sortebrødre Kloster og Sortebrødre Klosterkirke i Odense.

Samarbejdspartner

Restaurant Grønttorvet

Hvilke dage gælder tilbuddet

Mandag - Onsdag.

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

Restaurant Grønttorvet

Sortebrødre Torv 9

5000 Odense

Restaurant Grønttorvet

Restaurant Grønttorvet er en restaurant beliggende i centrum af Odense. Restauranten har eksisteret siden 1761 og er kendt for sin gode mad og hyggelige atmosfære. Grønttorvet serverer traditionel dansk mad, lavet af gode råvarer og med kærlig hånd. Restauranten er centralt beliggende i den gamle del af Odense, tæt på H.C. Andersens hus, Odeon og koncerthuset.

Restaurant Grønttorvet har pladser i både gårdhaven, terrassen med udsigt til Sortebrødre Torv og i den hyggelige krostue fra 1761. Hvis du er på udkig efter en hyggelig restaurant med god dansk mad, så er Restaurant Grønttorvet et godt valg.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 63 12 33 00
E-mail: kontakt@1761.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.