Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

1609 - Gin og vinbar i København

På 1609 er de passionerede om at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære for gin- og vinentusiaster, hvor du kan udforske og nyde dine foretrukne drikkevarer samt nyde små lækre retter hertil.

Samarbejdspartner

1609 Gin og vinbar

Hvilke dage gælder tilbuddet

Søndag - Torsdag.

Rabat

Få 25% rabat på mad og drikkevarer. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Find vej

1609 - Gin & Vinbar

Axeltorv 9

1609 København V

1609 - Gin & vinbar

På 1609 består deres team af passionerede gin- og vinentusiaster, der er dedikerede til at dele deres viden og værdsættelse for disse drikkevarer. Med en dyb forståelse for historien, smagsprofilerne og produktionsprocesserne for gin og vin er deres team altid ivrige efter at give anbefalinger og forbedre din oplevelse.

På 1609 - Gin & Vinbar stræber de efter at skabe en imødekommende og afslappende atmosfære for deres gæster, hvor I kan værdsætte en fantastisk cocktail med gin eller et glas vin i deres hyggelige omgivelser i hjertet af København (Palads Bygningen).

På 1609 er de stolte af at tilbyde et enestående udvalg af snacks, gin, vin og cocktails fra hele verden. De har gin og vin som passer til enhver smag. Deres smagsbræt og snacks giver mulighed for at udforske og nyde de unikke karakteristika ved deres gin og vine

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.