Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Sommerland Sjælland med hele familien

Rabat i Sommerland Sjælland, som medlem af Ældre Sagen. Få 10% rabat på entrebilletten, når du køber den ved indgangen. Få en sjov dag med børnebørnene med de mere end 60 forlystelser og aktiviteter.

Samarbejdspartner

Sommerland Sjælland

Rabat

Få 10% rabat på entrébilletten ved køb i billetlugen. Rabatten gælder for kortholder + 1 gæst (ved familiemedlemsskab gælder rabatten for begge kortholdere + op til 2 gæster i alt). 

Bemærk

Der gives kun rabat på entrébilletter, og rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Ligesom rabatten ikke kan gives med tilbagevirkende kraft eller på billetter, der er købt i webshoppen.

Tilkøbsmuligheder

Når man har købt entrébillet, kan man vælge at opgradere billetten til et sæsonkort, der giver fri adgang til parken resten af sæsonen. Opgraderingen skal ske i informationen på samme dag, inden man forlader parken.

Dato, tid og sted

Rabatten gives på alle åbningsdage hele sæson 2024. Sommerland Sjælland åbner den 10. maj 2024.

Find vej

Sommerland Sjælland

Gl. Nykøbingvej 169

4572 Nr. Asmindrup

Sommerland Sjælland 2023

Tag børnebørnene med i Sommerland Sjælland og nyd en hyggelig dag sammen blandt de mange smukke blomsterbede, sjove forlystelser og spændende aktiviteter. Parken ligger midt i Odsherreds bakkede landskab og smukke naturskønne omgivelser – tæt på Rørvig, Sjællands Odde og Nykøbing Sj.

En forlystelsespark for alle aldre

Forlystelsesparken byder på et væld af sanseindtryk: Duften fra tusindvis af blomster rammer næseborene, og smagsløgene forkæles af det spændende madudvalg, lækre snacks eller en dejlig kop kaffe, mens små (og store) legebørn hygger sig i de mange forskellige forlystelser og aktiviteter.

I Sommerland Sjælland er der god plads til, at hele familien kan slappe af, hygge sig og skabe nye sommerminder sammen – uanset om man er til fart og spænding eller til de mere rolige oplevelser og aktiviteter.

Forlystelser og parkering er som altid gratis, når først entréen er betalt (børn under 3 år kommer gratis ind).

Planlæg dit besøg til Sommerland Sjælland

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Billetterne skal købes i billetlugen ved fremvisning af gyldigt medlemskort.

Kontaktoplysninger

E-mail: info@sommerlandsj.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud