Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Færge til Færøerne og Island rejs med Smyril Line

Rejs med Smyril Line til Færøerne eller Island. Her har du mulighed for at tage bilen med og køre rundt på øerne og opleve deres fantastiske natur og kultur. Få 10% Ældre Sagen rabat. Rabatten opnås ved køb af færgebilletter over 3.000 kr pr. person.

Samarbejdspartner

Smyril Line

Din Ældre Sagen rabat

Få 10% medlemsrabat ved køb af færgebilletter over kr. 3.000 pr. person.

Bemærk

Prisen varierer afhængigt af rejsetidspunkt, kahytvalg, om du medbringer din bil, og om du vælger en enkelt- eller tur-returbillet.

Oplev De Nordatlantiske Destinationer

Tag til Færøerne og Island med Smyril Lines færge, MS Norröna. Medbring din egen bil, motorcykel, autocamper eller campingvogn, og udforsk de storslåede landskaber i dit eget tempo. Vælg at besøge enten Island eller Færøerne på din rejse – eller hvorfor ikke kombinere begge lande i én unik oplevelse? Her venter naturoplevelser, der overgår dine vildeste forventninger.

Ugentlige Eventyr

Norröna sejler ugentligt fra Hirtshals til både Island og Færøerne. I sommersæsonen tilbyder Norröna endda to ugentlige afgange til Færøerne. Bemærk, at der ikke er sejlads til Island fra ultimo november til medio marts.

Din Rejseoplevelse Begynder Ombord på Norröna

Norröna undergik i 2021 en omfattende renovering og fremstår i dag flottere end nogensinde. Forkæl dig selv i de nytilføjede Nordic Luksuskahytter, slap af i den moderne lounge, Laterna Magica, 30 meter over havets overflade, og se solen gå ned over vandet. Nyd det varme vand i et af vores udendørs spabade midt i Nordatlanten og lad dig forkæle med en udsøgt middag i vores prisbelønnede gourmetrestaurant, Munkastova.

Tag med på en uforglemmelig rejse med Smyril Line! Book din rejse nu og få 10% rabat gennem Ældre Sagen.

Se alle tilbuddene fra Smyril Line til dig som medlem af Ældre Sagen

 

 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 96 55 85 00
E-mail: booking@smyrilline.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud