Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Bestil mad ud af huset fra Smageriet til din næste fest

Smageriet laver lækre buffeter til både små og store selskaber, udsøgte tre-retters menuer m.m. Smageriet leverer i hele landet.

Samarbejdspartner

Smageriet

Rabat

Få 10% rabat på alle menuer. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder ikke på leveringsprisen. Bestil senest 8 dage før levering.

Antal kuverter

Tilbuddet gælder ved bestilling af min. 10 kuverter, dog kan udvalgte menuer bestilles fra kun 4 kuverter.

Levering

Smageriet leverer til hele landet og alle brofaste øer. Omkostning vedrørende levering afhænger af din bestilling, den oplyses ved køb.

Hvad kan du få hos Smageriet?

Smageriet leverer mad ud af huset i hele landet fra et køkken nær dig. Der er garanti for den gode smagsoplevelse til alle slags anledninger hele året rundt, hvad end det er til en stor fest eller mindre anledning. Udvalgte menuer kan bestilles fra kun 4 kuverter.

Maden er alt fra det klassiske til det helt nye med et twist og til det uformelle. Uanset, hvilken type menu du ønsker leveret, så kan Smageriet helt sikkert hjælpe dig. Vælg blandt årstidens buffeter, brunchmenuer og små hapsere, der er nøje sammensatte portionsanretninger.

Kunderne siger: "Fremragende"

Smageriet har mange års erfaring med mad ud af huset – og får stor ros af kunderne. På TrustPilot har over 10.000 kunder givet en vurdering og resultatet taler for sig selv. Scoren er 4,6 hvilket giver mærkatet ”Fremragende”.  

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at sammensætte den perfekte menu til din næste fest, så sidder Smageriets kundeservice klar til at hjælpe dig. Ring alle ugens dage på tlf. 70151030.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 15 10 30

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud