Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Besøg Sagnlandet Lejre

Tag familien med til Sagnlandet Lejre og kom med på en rejse gennem historien, hvor I kan opleve de tidligste vikingekongers verden komme til live. Få 20% rabat på entrebilletten som medlem af Ældre Sagen til den 28. juni og igen fra den 2/9-20/10.

Samarbejdspartner

Sagnlandet Lejre

Rabat

Få 20% rabat på entrebilletten når du køber den på stedet. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger for samme produkt. 


Priser

  • Voksne: (fra 12 år) 205 kr.
  • Børn: (3-11 år)  140 kr. 
  • (0-2 år gratis).

Tilbuddet er gældende i følgende perioder

Til den 28. juni og igen fra den 2/9 - 20/10.

 

Og når I ikke den hele?

Så kan I komme igen så mange gange I har lyst til også i højsæsonen. For en billet til Sagnlandet Lejre gælder kalenderåret ud fra den dag den er købt!
 

Bemærk

Rabatten gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne på kortet. 


Find vej

Sagnlandet Lejre

Slangealleen 2, Lejre

4320 Lejre

Besøg Danmarks største Vikingehal

Midt i den smukke midtsjællandske natur – i hjertet af Nationalpark Skjoldungernes Land – venter en helt særlig oplevelse.

Oplev vikingekongens mjødhal

I Sagnlandet Lejre kan I besøge de første Danerkongers hovedsæde, når I træder indenfor i en genskabt udgave af Danmarks største vikingebygning.

I sin samtid var Lejrehallen et imponerede syn, for alle som nærmede sig de tidlige vikingekongers domæne. Det samme gælder den genskabte vikingehal i Sagnlandet Lejre, som rummer et væld af rekonstruktioner af alt fra  billedskærerarbejder til våbenudstyr, træhåndværk og guldglimtende statussymboler.

Mærk historiens vingesus

I Sagnlandet Lejre kan I tage på rejse gennem historien, og opleve de tidligste vikingekongers verden komme til live.
Foruden Kongehallen kan I gå på opdagelse i de andre historiske miljøer i Sagnlandet Lejre og få et glimt af livet som det var i stenalderen, jernalderen eller 1800-tallet eller I kan besøge vores historiske værksteder med arbejdende specialister inden for keramik og tekstil.

Billetten gælder året ud

I Sagnlandet Lejre kan I med andre ord besøg hele Danmarks forhistorie - fra stenalderens jægersamlere, til jernalderens bønder, vikingetidens tidligste konger og 1800-tallets husmands liv. Alt sammen placeret i noget af Sjællands smukkeste natur.
Og når I ikke den hele? Så kan I komme igen så mange gange I har lyst - For en billet til Sagnlandet Lejre gælder kalenderåret ud fra den dag den er købt!

Tag børnebørnene med

Sagnlandet Lejre har noget for alle aldersgrupper. Her er historisk viden, smuk natur og oplevelser for alle sanser. Og har I børnebørn eller familie med, er der aktiviteter for både store og små. Sammen kan I tage på sejltur i stammebåd eller fejøjolle, grutte mel og bage jernalderkiks på bål eller gå fælles jagt efterfortidens skatte i det arkæologiske vandsold.

Se sæsons højdepunkter og programmet for hver enkelt dag.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud