Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Særarrangement - Revyen i Helsingør

Tag med til et særarrangement hos Revyen i Helsingør. Mød skuespillerne Sune Svanekier, Mette Ladekarl, Mads M. Nielsen og Susanne Breuning inden dørene åbner for publikum. Inkluderet i prisen er også middag og billetter til revyen. Glæd dig til en forrygende aften med anekdoter, middag og revy.

Samarbejdspartner

Revyen i Helsingør

Medlemspris

499,50 kr. pr. person. Normalpris ekskl. meet and greet og kaffe 555 kr.  


Tillæg og gebyrer

Billetudbyder opkræver et gebyr på 12 kr. pr. billet.


Prisen inkluderer

Billet til Revyen. - Meet and greet med skuespillere fra revyen inden middagen. - Middag, som består af Slagter Baagøs lækre buffet med helstegt kalveculotte, slow cook filet af gris med to forskellige salater, to slags kartofler samt italiensk brød og Baagø-sovs. - Kaffe i pausen.
 

Tilkøbsmuligheder

Når du køber billetten, kan du tilkøbe vin til middagen. På dagen er det selvfølgelig også muligt at købe vin og andre drikkevarer i baren.
 

Bemærk

Tilbuddet gælder for medlemmer af Ældre Sagen og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Dato, tid og sted

Fredag d. 7. juni 2024. Arrangementet starter kl. 17.00.

Find vej

Helsingør Teaterhus

Stengade 51F, st

3000 Helsingør

Revyen i Helsingør - Meet and greet

Ældre Sagens medlemmer inviteres til en helt særlig aften i Revyen i Helsingør. Få en snak med skuespillerne Sune Svanekier, Mette Ladekarl, Mads M. Nielsen og Susanne Breuning inden dørene åbner for publikum, og hør lidt om hvordan man stabler en revy på benene. Hør også om Susanne Breunings helt særlige forhold til Helsingør Revyen i 50´rne, som hendes forældre var en stor del af. Og så er der selvfølgelig tid til at stille en masse spørgsmål.

Efter snakken med skuespillerne er der middag i salen, hvor den står på Slagter Baagøs lækre buffet. Drikkevarer købes i baren. Når maden er spist, kan man læne sig tilbage i stolen og nyde Revyen i Helsingør 2024. I pausen serveres der gratis kaffe. 

Revyen i Helsingør håber I vil nyde denne unikke aften i Helsingør.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud