Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rhinen, Mosel og Saar

Glæd dig til et lækkert krydstogt på floderne Rhinen, Mosel og Saar. I bliver fløjet direkte fra Sønderborg og Aalborg til destinationen, hvor I stavner ud på 1 uges krydstogt. Book rejsen nu og spar 1.000 kr. person.

Samarbejdspartner

Best Travel

Rabat

Spar 1.000 kr. pr. person.

 

Medlemspris efter rabat

11.995 kr. pr. person i delt dobbeltkahyt.
  

Tillæg for enkeltværelse

7.700 kr. pr. person.

Tilkøbsmuligheder:

 • Dækstillæg på M/S Aurora:
 • Kahyt på mellemdæk med panoramavindue 1.050 kr.
 • Kahyt på mellemdæk med panoramavindue som kan åbnes 2.100 kr.
 • Kahyt på øvre dæk med privat balkon 4.200 kr.
 • Kahyt på hoveddæk - enebrug: 7.700 kr.

Skibets drikkevarepakke - 1.350 kr.

 • Fadøl, Husets vin i glas (vælg mellem rød, hvid, og rosé) og Juice, vand og sodavand i glas.

Skibets all inclusive pakke - 2.100 kr.

 • Fadøl, Husets vin i glas (vælg mellem rød, hvid, og rosé samt mousserende), juice, vand og sodavand i glas, kaffe, te og specialkaffe, Spiritus/likør/whisky, dagens cocktail, 1 flaske vand pr dag til at medbringe på udflugter og 1 stor flaske vand pr dag i kahytten.

OBS: Drikkevarepakkerne kan anvendes i restaurant og bar i tidsrummet 9:00-24. Ved køb skal alle personer på bestillingen tilvælge samme drikkevarepakke. Visse mærker af spiritus samt cocktails og minibar er ikke inkluderet!

Afrejse 

Afrejse fra Sønderborg 23. juni: 11.995 kr.
Afrejse fra Sønderborg 23. juni: 11.995 kr.
Afrejse fra Aalborg 30. juni: 11.995 kr.
Afrejse fra Aalborg 30. juni: 11.995 kr.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra Aalborg eller Sønderborg t/r
 • Transfer til skibet t/r
 • 7 nætter på 4 stjerne M/S Aurora i kahyt på hoveddæk
 • Helpension på skibet
 • Udflugter ifølge program
 • Erfaren dansk rejseleder

Krydstogt på Mosel, Rhinen og Saar

Glæd dig til et lækkert krydstogt på floderne Rhinen, Mosel og Saar med særlig fokus på Mosel. I flyver direkte fra Aalborg og Sønderborg og kan bl.a. se frem til at opleve byerne Koblenz, Cochem, Bernkastel og Rüdesheim.

Sejladsen foretages med det skønne skib M/S Aurora, der som et af de få flodkrydstogtskibe også har kahytter med balkon, så du kan sidde udenfor og nyde sejladsen. Helpension ombord er naturligvis inkluderet, og det samme er alle udflugter med de erfarne danske rejseleder.

Rhinen har altid både forbundet og adskilt folk og kultur. De mange borge og fæstninger langs Rhinen vidner om flodens vigtighed som færdselsåre op igennem historien, og vi sejler netop på den mest kendte strækning, når vi med start i Mainz sætter kursen mod Rüdesheim og siden Koblenz. I skal også opleve Mosel, når I fra Koblenz sejler på opdagelse i romantiske landskaber - her skal I opleve vinmarker, idylliske landsbyer og eventyrborge. I skal desuden gennem sluserne ved Zell og på byvandring i Cochem. Tysklands ældste by Trier besøger vi også!

Som noget særligt sejler I også på Saar-floden, som er en af de mest naturskønne floder i Europa. Fra Mosel-floden strømmer Saar-floden stille og roligt gennem frodige vinmarker og maleriske landsbyer. En af de mest bemærkelsesværdige destinationer langs strækningen er "Saarschleife" eller "Saar Loop." Her danner floden en dramatisk U-formet bue, hvor den snor sig gennem stejle klippesider.

Når I fortsætter mod Saarburg, stiger terrænet lidt, og floden passerer gennem tætte skove og naturlige landskaber. Saarburg er en charmerende middelalderby ved flodbredden, som især er kendt for sit middelalderslot og 20 meter høje vandfald inden i byen.

Glæd dig til et fantastiske krydstogt fyldt med gode oplevelser!

Læs mere om rejsen her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 98 99

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud