Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på høreapparater hos Din Hørespecialist

Få glæde af en unik rabat på dine nye høreapparater som medlem af Ældre Sagen. Få 10% rabat på din egenbetaling af høreapparater (efter evt. offentligt tilskud er fratrukket). Rabatten gælder også på alt tilbehør.

Samarbejdspartner

Din Hørespecialist

Rabat

10% på din egenbetaling af høreapparater (efter evt. offentligt tilskud er fratrukket).

Tryghedsgaranti

Som medlem får du Udvidet Tryghedsgaranti (værdi 1.400 kr. pr. sæt).

Tilbuddet

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, rabataftaler eller afbetalingsordninger.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Få succes med din hørelse

Med Ældre Sagen får du glæde af et fordelagtigt samarbejde med Din Hørespecialist. Som medlem af Ældre Sagen kan du få høreapparater af højeste kvalitet fra danske WIDEX og Oticon, samt Signia. Du har unikke medlemsfordele i Din Hørespecialists 24 butikker. 

Din Hørespecialist er specialiseret i høreapparater fra de største producenter og har udviklet en unik arbejdsmetode, som med præcise kvalitetsmålinger sikrer, at du får det maksimale ud af dine høreapparater.

Som medlem af Ældre Sagen får du som noget helt særligt 4 års gratis udvidet tryghedsgaranti. Den udvidede garanti hjælper dig i tilfælde af reparation eller bortkomst af dine høreapparater.

Klik og læs mere om tryghedsgarantien

Hos Din Hørespecialist tilbydes du en gratis høreprøve i trygge omgivelser. Din Hørespecialist skræddersyr et uforpligtende prøveforløb med personlig rådgivning og omhyggelig service. Book en tid hos Din Hørespecialist og få succes med din hørelse.

Når du vælger et høreforløb hos Din Hørespecialist, er det altid inklusiv gratis høreprøve og uforpligtende prøveforløb, personlig rådgivning og omhyggelig service. Du får en unik og præcis tilpasning af de høreapparater, du vælger hos Din Hørespecialist.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ring eller send en mail til info@dinhs.dk Din Hørespecialist for at bestille en tid.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 11 10 70
E-mail: info@dinhs.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud