Rabat hos Din Hørespecialist

tilbuddet

Rabatten kan ikke kombineres
med andre rabatter eller rabataftaler.

Rabat

18% på din egenbetaling af høreapparater samt alt tilbehør.

Rabatten

Gælder til og med den 9. november. 

Samarbejdspartner

Din Hørespecialist

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil tid hos Din Hørespecialist

Info om partner

Din Hørespecialist
Tlf.: 70 11 10 70
E-mail: info@dinhs.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil tid

Ring  eller send en mail til Din Hørespecialist for at bestille en tid. De sidder klar til at hjælpe.

Åbningstider i kundeservice

Mandag – fredag: 8.00 – 18.00.
Lørdag: 9.00 – 16.00.
Søndag: 10.00 – 16.00.

 

Bemærk

Medbring dit Ældre Sagen medlemskort og vis det til hørespecialisten i butikken.

Få glæde af en unik rabat på dine nye høreapparater som medlem af Ældre Sagen. Hos Din Hørespecialist sætter høreeksperterne et specialtilpasset høreforløb sammen til netop dine behov. Som medlem af Ældre Sagen får du lige nu 18% rabat ved køb af nye apparater.

Få succes med din hørelse

Din Hørespecialist introducerer et nyt fordelagtigt samarbejde med Ældre Sagen. Som medlem af Ældre Sagen kan du få høreapparater af højeste kvalitet fra danske WIDEX og Oticon med unikke medlemsfordele i Din Hørespecialists 33 butikker. 

Din Hørespecialist er specialiseret i høreapparater fra de største producenter og har udviklet en unik arbejdsmetode, som med præcise kvalitetsmålinger sikrer, at du får det maksimale ud af dine høreapparater.

Som medlem af Ældre Sagen får du som noget helt særligt 4 års gratis udvidet tryghedsgaranti (normalpris 700 kr. pr. høreapparat). Den udvidede garanti hjælper dig i tilfælde af reparation eller bortkomst af dine høreapparater.

Hos Din Hørespecialist tilbydes du en gratis høreprøve i trygge omgivelser. Din Hørespecialist skræddersyr et uforpligtende prøveforløb med personlig rådgivning og omhyggelig service. Book en tid hos Din Hørespecialist og få succes med din hørelse.

    Når du vælger et høreforløb hos Din Hørespecialist, er det altid inklusiv gratis høreprøve og uforpligtende prøveforløb, personlig rådgivning og omhyggelig service. Du får en unik og præcis tilpasning af de høreapparater, du vælger hos Din Hørespecialist.