Rabat hos Din Hørespecialist

tilbuddet

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, rabataftaler eller afbetalingsordninger.

Rabat

10% rabat på din egenbetaling af høreapparater samt alt tilbehør.

Samarbejdspartner

Din Hørespecialist

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Din Hørespecialist
Tlf.: 70 11 10 70
E-mail: info@dinhs.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil tid

Ring  eller send en mail til Din Hørespecialist for at bestille en tid. De sidder klar til at hjælpe.

Åbningstider i kundeservice

Mandag – fredag: 8.00 – 18.00.
Lørdag: 9.00 – 16.00.
Søndag: 10.00 – 16.00.

Bemærk

Medbring dit Ældre Sagen medlemskort og vis det til hørespecialisten i butikken.

Konkurrence, kontakt Din Hørespecialist senest den 30. april og vær med i lodtrækningen om det nye banebrydende høreapparat Widex Moment. Bemærk ændringer som følge af Corona-virussen, læs mere nedenfor.

Aktuel kampagne t.o.m. den 30. april 2020

Danmark og verden har ændret sig, siden Din Hørespecialist indrykkede annoncen om ”Vind WIDEX Moment” i TILBUD-bladet. Det har betydet, at WIDEX endnu ikke har lanceret WIDEX Moment-høreapparatet, og derfor er du i en unik situation – du har læst om et høreapparat, som kun få kender til, og som ingen pt. kan prøve. Alle høreklinikker i landet er lukket efter påbud fra Sundhedsstyrelsen, men Din Hørespecialist har stadig åbent på telefonerne. Derfor kan du fortsat booke en tid til afprøvning af WIDEX Moment, men Din Hørespecialist forventer først at kunne invitere dig ind til sommer. Kontakter du Din Hørespecialist senest d. 30. april 2020, noteres det samtidigt, at du deltager i konkurrencen.

Lodtrækningen finder sted i august 2020 blandt alle, som har været inde til en tid. Præmien (et sæt WIDEX Moment-høreapparater) er personlig og kan ikke videregives til andre. Kontakt Din Hørespecialist på 70 11 10 70 eller www.dinhs.dk/VindMoment inden den 30. april 2020.

Få succes med din hørelse

Din Hørespecialist introducerer et fordelagtigt samarbejde med Ældre Sagen. Som medlem af Ældre Sagen kan du få høreapparater af højeste kvalitet fra danske WIDEX og Oticon med unikke medlemsfordele i Din Hørespecialists 23 butikker. 

Din Hørespecialist er specialiseret i høreapparater fra de største producenter og har udviklet en unik arbejdsmetode, som med præcise kvalitetsmålinger sikrer, at du får det maksimale ud af dine høreapparater.

Som medlem af Ældre Sagen får du som noget helt særligt 4 års gratis udvidet tryghedsgaranti (normalpris 700 kr. pr. høreapparat). Den udvidede garanti hjælper dig i tilfælde af reparation eller bortkomst af dine høreapparater.

Klik og læs mere om tryghedsgarantien

Hos Din Hørespecialist tilbydes du en gratis høreprøve i trygge omgivelser. Din Hørespecialist skræddersyr et uforpligtende prøveforløb med personlig rådgivning og omhyggelig service. Book en tid hos Din Hørespecialist og få succes med din hørelse.

    Når du vælger et høreforløb hos Din Hørespecialist, er det altid inklusiv gratis høreprøve og uforpligtende prøveforløb, personlig rådgivning og omhyggelig service. Du får en unik og præcis tilpasning af de høreapparater, du vælger hos Din Hørespecialist.