Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Cirkus ifølge Bubber og Julie 3

Giv familien en oplevelse i særklasse, når Cirkus Arena kommer nær din by i 2023. Cirkus ifølge Bubber og Julie 3 – nyt program i verdensklasse. Spar 55 kr. på entrebilletterne som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Cirkus Arena

Medlemspris

1 plads: Medlemspris 155 kr. Normalpris 190 kr. + 20.00 kr. i gebyr
Terrasse: Medlemspris: 215 kr. Normalpris 250.00 kr. + 20.00 kr. i gebyr
Parket: Medlemspris 245 kr. Normalpris 280.00 kr. + 20.00 kr. i gebyr
Loge 3 rk.: Medlemspris 245 kr. Normalpris 280.00 kr. + 20.00 kr. i gebyr
Loge 2 rk.: Medlemspris 295 kr. Normalpris 330.00 kr. + 20.00 kr. i gebyr 
Loge 1 rk.: Medlemspris 345.00 kr. Normalpris 380.00 kr. + 20.00 kr. i gebyr

Køb af billetter

Billetter kan købes online. Du kan købe 6 billetter med rabat via dit Ældre Sagen medlemskort.

Cirkus ifølge Bubber og Julie 3

Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena præsenterer supercirkus i verdensklasse med årets mest spektakulære familieforestilling "Cirkus ifølge Bubber og Julie 3"! Sammen med Bubber og Julie vil I opleve nye prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Artister i verdensklasse

Oplevede du showet i 2022 kan du glæde dig til et helt nyt show med artister, som atter vil hæve barren for, hvad der kan lade sig gøre i en cirkusmanege.

Se den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud.

Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferrari, som er en af de hurtigste til at gå linedans på en lav line spændt ud over manegen. Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og går i luften som en 3-mands pyramide på line. Den balancerende Troup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer "dødshjulet", hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul.

Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bær hinanden med tænderne, se smuk akrobatik i vertikalsejl og nyd Julie Berthelsens smukke sangstemme. 

I 2023 får vi også besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har et par fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2023. Turné i hele Danmark april til august 2023.

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem