Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Cirkus for hele familien - tag i Cirkus Arena i 2024

I Cirkus Arena 2024 er Bubber tilbage som sprechstallmeister, sammen med Malene Qvist, der er kendt fra poptrioen Sukkerchok og børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klumps Julekalender. Du kan allerede nu købe billetter.

Samarbejdspartner

Cirkus Arena

Rabat

Spar 35 kr. pr. billet. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspriser

  • 1. plads: 155 kr. Normalpris 190 kr.
  • Terrasse: 215 kr. Normalpris 250 kr.
  • Parket: 245 kr. Normalpris 280 kr.
  • 3. række i logen: 245 kr. Normalpris 280 kr.
  • 2. række i logen: 295 kr. Normalpris 330 kr.
  • 1. række i logen: 345 kr. Normalpris 380 kr.

Billetgebyr

Bemærk at der pålægges et billetgebyr på 20 kr.

Køb af billetter

Billetter kan købes online. Du kan købe 6 billetter med rabat via dit Ældre Sagen medlemskort. Bemærk, at der pålægges et administrationsgebyr på 10 kr. ved køb.

Forestillingerne kan opleves:

Turné i hele Danmark marts til august 2024.

Giv familien en oplevelse i særklasse, når Cirkus Arena kommer nær din by i 2024

Cirkus ifølge Bubber og Malene Qvist – nyt program i verdensklasse. I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter succesen med den nye cirkusforestilling "Cirkus Ifølge Bubber og Malene Qvist".

Cirkus for alle aldre

Oplev prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus! Bubber er tilbage som sprechstallmeister, i 2024 sammen med Malene Qvist, der er kendt fra poptrioen Sukkerchok og børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klumps Julekalender.

Oplev nervepirrende bungee-akrobatik fra teltets top og bliv betaget af cirkusverdenens stærkeste par, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records.Glæd dig også til at blive forbløffet over luftartisten Morevas fortryllende bevægelser, når hun svinger i sit silkelagen under teltdugen og den verdensberømte akrobat Izossimov, som indtager de utroligste kropsstillinger – mens han konstant balancerer på sine hænder. Gennem luften flyver også akrobaterne Garcia i frygtløs leg under deres store roterende rumraket.

Klovneri og komik for børn og voksne

I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med fortryllende komik for voksne og børn. Glæd dig også til bl.a. at opleve magi, farefuld action og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser samt de fjollede æsler, der har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2024. Turné i hele Danmark marts til august 2024.

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud