Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Suztain - Grøn hudpleje og husholdningsprodukter

Rabat

10% på alle varer, dog ikke i forvejen nedsatte varer.

Fragt

Suztain.com leverer fra dag til dag.
Gratis levering til GLS pakkeshop eller omdeling ved køb over 499 kr.

Tilbuddet

Gælder på webshoppen.
Se det store (grønne) udvalg af hudpleje, husholdningsprodukter og meget mere.

Samarbejdspartner

Suztain
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Suztain
Tlf.: 59 31 18 88
E-mail: kundeservice@suztain.com
Web: Gå til hjemmesiden
Kundeservice har telefon tid mandag til fredag fra kl.10-12.

Hent rabatkoden

For at gøre brug af tilbuddet skal du bruge en rabatkode. Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor og få rabatkoden.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Køb varer

  1. Klik her for at komme ind på webshoppen.
  2. Læg dine varer i kurven.
  3. Gå til kassen.
  4. Tast rabatkoden i feltet "indløsningskoder"
  5. Vælg levering.
  6. Godkend ordre.
  7. Betal.

Bæredygtige produkter til dig og dit hjem

Laboratoires de Biarritz er en enestående fransk producent af Alga Maris økologiske solcremer. Her får du simpelthen det bedste solcreme du kan byde både din krop og havet! Alle Alga Maris produkter er økologisk certificerede.

Du har sikkert læst om de skader almindelige solcremer gør på havmiljø og koraller – og det er ikke kun koraller! Ikke kun er solcremer en kæmpe synder i havmiljøet, mange indeholder også en lang række syntetiske stoffer, som man bør undgå.
Dagcremen har et naturligt indhold på 99.6%, og heraf er 22.9% af ingredienserne økologisk dyrket. Alle produkter er helt og aldeles fri for skadelig kemi, mikroplastik og PEG.

Alga Maris cremer er nemme at smøre på. De tonede produkter du får tilbudt hos Suztain, har en let brunlig/elfenbensfarvet farve som giver dit et strejf af farve helt fra start. Mange erstatter foundation helt med Alga Maris cremer.
Alle solcremer er vandfaste, og indeholder naturligvis ikke de skadelige ingredienser som desværre findes i rigtigt mange solcremer.

Tak fordi du udviser speciel omtanke til sommer, både din krop og livet i havet vil takke dig for det.

Om Suztain

De blev grundlagt i 2016. I dag er de en velkendt mærkevare indenfor bæredygtige produkter samtidig med at de driver webshop i Danmark. 

De tilbyder deres kunder et bredt og prisstærkt udvalg af bæredygtige kvalitetsvarer, hvor der tages hensyn til både miljøet og det sociale ansvar. De fokuserer på, at undgå unødvendig brug af plastik og syntetiske ingredienser, til gavn for både menneskelig trivsel og miljø.

De udvider konstant med produkter, der i forhold til gængse varer kan gøre en positiv forskel for miljøet – enten gennem måden de er produceret på, måden man bruger dem på eller det man bruger dem til.

I Suztain er de ikke purister, men forsøger hele tiden at gå et grønt spadestik dybere, og forholder sig til både miljørigtig og socialt ansvarlig produktion. Det er en del af den tryghed du får når du køber hos Suztain. Deres producenter kontrolleres løbende for at de overholder krav til anstændige arbejdsforhold.

Deres gennemsnitlige vurdering på Trustpilot ligger på 4,9 ud af 5 stjerner med over 6.000 anmeldelser, og de er naturligvis også godkendt af e-mærket.