Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få rabat hos Interglas.dk

Hos interglas.dk finder du alt fra glas, spejle, termoruder og meget mere efter lige præcis dine mål og ønsker. Som medlem af Ældre Sagen får du 10 % på alle produkter. Bestil online og benyt dig af en særlig rabatkode for at opnå rabatten.

Samarbejdspartner

Interglas

Rabat 

Få 10% rabat på alle varer på interglas.dk, som forhandler alt i glas, termoruder, plast samt værktøj og tilbehør til montage. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabataftaler.

Fragt
Fragtpris afhængig af varekøb.

Termoruder på mål

Skal du udskifte ruder i de gamle vinduer? Hos Interglas finder du nye og EU certificerede 2- og 3 lags lavenergi-termoruder til billige priser og med 5 års garanti. Alle ruder bestilles på specialmål. Se videoguides og vejledninger om opmåling og montage på vores hjemmeside. Interglas har et bredt udvalg af energiruder, som fås både til almindelige vindueskonstruktioner og til montage i tag og gulv. Interglas kan også levere termoruder i en lang række af faconer.

Plexiglas og akryl på mål

Interglas har et stort udvalg af klar, opal, spejl eller farvet plexiglas og akryl i hele plader eller tilskåret på mål. Bestil på præcise mm mål direkte på hjemmesiden, og så er det klar til afhentning eller levering på 1-2 hverdage. Pladerne fås også i forskellige faconer.

Brusevægge og døre på mål

Interglas sælger rigtig mange bruseløsninger i glas. Det kan kun lade sig gøre, fordi de har en teknisk tegner ansat på fuldtid, som sender en tegning til godkendelse, hver gang de får en ordre på komplette løsninger inkl. glas og tilbehør. Løsningerne bestilles direkte på hjemmesiden, hvor det også er muligt at vælge forskellige glastyper, profiler, hængsler mm. På den måde kan du skræddersy den helt unikke bruseløsning i glas til dit badeværelse.

Meget mere
Foruden ovenstående sælger Interglas alle typer enkeltlagsglas på mål, spejle på mål, drivhusglas, polycarbonat på mål, materialer til forsatsvinduer, tilbehør til glas og termoruder, komplette glasrækværk på mål, komplette glas- og plasttag på mål, skydedøre i glas på mål, New Yorker glasvægge på mål og meget mere. Bliv inpireret af vores brede sortiment på vores hjemmeside.

Stor kundetilfredshed

Interglas.dk bestræber sig på at levere høj kvalitet til billige priser. Uden at gå på kompromis med kundeservice. Hvilket gennemsnittet på 4,8 stjerner for over 4.500 anmeldelser på Trustpilot gerne skulle være et bevis for.  

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud