Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Dæk og service - få rabat hos Euromaster

Har du styr på dækmønster, alder, slid og dæktryk? Dækket er din eneste kontakt til vejen, og har derfor stor betydning for din sikkerhed i trafikken. Hos Euromaster er de eksperter i dæk både til sommer og vinter - du finder deres dækcentre 23 steder i Danmark og de står klar til at hjælpe dig.

Samarbejdspartner

Euromaster

Rabat

Få 10% på regningen når du køber dæk, fælge og bestiller autoservice. Gælder dog ikke på nedsatte varer.

Bemærk

Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og kampagner.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Kom ind til Euromaster

Hvis du vil være helt sikker på, at din bil håndteres af eksperter, som ved alt om både dæk og autoservice. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige dæk til både dit kørselsbehov og din økonomi, og skal bilen til service, klarer vi også det.

Vælg sommerdæk om sommeren

Dine dæk er din eneste kontakt til vejen, og de har derfor stor betydning for din generelle sikkerhed i trafikken. Skift til sommerdæk, når vejtemperaturen ligger stabilt over 7°, som er et tegn på, at det mildere vejr er kommet for at blive.

Sommerdækkets egenskaber er særligt udviklet til at sikre dig: 

  • Kortere bremselængde på både tørt og vådt underlag. Dækkets specialdesignede slidebaner leder effektivt vand væk fra dækket 
  • Bedre brændstoføkonomi. Sommerdækket består af færre lameller, som skaber mindre rullemodstand. Jo mindre rullemodstand, dækket har, jo længere kører du på dit brændstof.
  • Større sikkerhed for dig og dine medtrafikanter. Sommerdækket har et lavere indhold af naturgummi end vinterdæk. Gummiblandingen er derfor noget mere hård, hvilket er nødvendigt for at stå fast i sving og have et godt vejgreb på de varme veje.

Dæk og service 

Euromaster har et stort og bredt udvalg af sommerdæk fra de bedste dækmærker - og helt sikkert også det rette sommerdæk til dit kørselsbehov.

Medlemmer af Ældre Sagen får et gratis dæktjek, hvor vi gennemgår bremser, dæktryk og mønsterdybde, og vi har altid gode priser på alt fra sprinklervæske til airconditionservice.

Kig forbi et af de 23 centre –  de har kaffe på kanden og står klar til at hjælpe dig.

Find et Euromaster center nær dig

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 87 28 28 28
E-mail: gen.dk.info@euromaster.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud