Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Dæk, fælge og service - få rabat hos Euromaster

Har du styr på dine dæk på bilen? Hvordan er det med dækmønster, alder, slid og dæktryk - dækket er din eneste kontakt til vejen! Få det tjekket hos Euromaster og få 10% på din regning.

Samarbejdspartner

Euromaster

Rabat

Få 10% på regningen. Gælder dog ikke på nedsatte varer.

  

Bemærk

Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og kampagner.

 

 

Vis på kort

Flere steder
Vis adresse på kort

Skift til vinterdæk

Derfor er det vigtigt, at dine dæk er sikre året rundt - og at de passer til sæsonen. Derfor er det også en god ide at skifte til vinterdæk fordelen ved vinterdæk er, at deres gummiblanding og særlige dækmønster er udviklet til at køre ved lave temperaturer - og derfor giver vinterdækket dig de bedste egenskaber ved kørsel i vinterhalvåret. 

Vinterdækkets gummiblanding er blødere end gummiblandingen i både sommerdæk og helårsdæk. Den sikrer, at dækket bevarer sin smidighed bedre i kolde temperaturer, og at dækket dermed også navigerer bedre på de kolde vinterveje - særligt når du bremser, accelererer og kører i sving. Vinterdækket har samtidigt også flere lameller i selve mønstret, hvilket er med til at give dig det bedste mulige vejgreb på is og sne. De gør, at dækket kan grave sig ned i sneen og få et bedre greb på underlaget, så du står fast med bilen - selv på de glatte veje. Vinterdæk giver dig dermed et bedre vejgreb og en bedre bremseevne i den kolde sæson med regn, sne, slud og rim.

Skift til vinterdæk inden det bliver sne og slud

Skift til vinterdæk, når vejtemperaturen ligger under 7° - og ikke først, når sne og slud allerede ligger på vejene. De 7° fortæller os, at årstiden er skiftet - og er startskuddet til en periode, hvor vi vejrmæssigt kan forvente ustadigt vejr med regn, rim, frost, sne og dårligt udsyn. Med andre ord har vi vejforhold, hvor det er sikrest at køre med vinterdæk.

Euromaster har et stort og bredt udvalg af vinterdæk fra de bedste dækmærker - og helt sikkert også det rette vinterdæk til dit kørselsbehov. Dit valg af vinterdæk kommer også an på, hvor meget du kører til hverdag - og også af hvilke veje du kører på.

Kør længere på brændstoffet

Sommerdækket har et lavere indhold af naturgummi end vinterdæk, og gummiblandingen er derfor noget mere hård. Sommerdækket har også færre lameller - rillerne i overfladen af dækket - end vinterdækket, som skaber mindre rullemodstand. Jo mindre rullemodstand, dækket har, jo længere kører du på dit brændstof. Selv om sommerdæk har færre lameller end vinterdæk, har det specialdesignede slidbaner, der effektivt leder vand væk fra dækket og dermed minimerer risikoen for aquaplaning i våde tider.

Kom ind til Euromaster

Hvis du vil være helt sikker på, at din bil håndteres af eksperter, som ved alt om både dæk og autoservice. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige dæk til både dit kørselsbehov og din økonomi, og skal bilen til service, klarer vi også det. Medlemmer af Ældre Sagen får et gratis dæktjek, hvor vi gennemgår bremser, dæktryk og mønsterdybde, og vi har altid gode priser på alt fra sprinklervæske til airconditionservice. Kig forbi et af de 35 centre –  de har kaffe på kanden og står klar til at hjælpe dig. 

Find et Euromaster center nær dig

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Kontakt din lokale Euromaster per tlf. og oplys, at du er medlem af Ældre Sagen
  • Du kan også bestille tid online www.euromaster.dk/privat
  • Fremvis dit medlemskort, når du ankommer til Euromaster

Kontaktoplysninger

Telefon: 87 28 28 28
E-mail: gen.dk.info@euromaster.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem