Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Rabat på dæk, fælge og service

Rabat

10% på regningen. Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og kampagner.

Luftrens af kabine

Særtilbud til og med den 31. maj.
Spar 28% på en luftrens af bilens kabine. Medlemspris 198 kr. Normalpris 275 kr. Ved bestilling skal rabatkoden: ERM198 oplyses.

bemærk

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Samarbejdspartner

Euromaster
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Euromaster
Tlf.: 87 28 28 28
E-mail: gen.dk.info@euromaster.com
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan gør du

Kontakt din lokale Euromaster eller ring på tlf. 87 28 28 28 - husk at oplyse, at du er medlem af Ældre Sagen.

Du kan også bestille tid online hos Euromaster:

Klik og book tid her

Fremvis dit medlemskort, når du ankommer til Euromaster.

Find din lokale Euromaster

Ring for at få oplyst nærmeste Euromaster, eller find din lokale Euromaster via linket herunder.

Find Euromaster

Vælg sommerdæk om sommeren 

Dine dæk er din eneste kontakt til vejen, og de har derfor stor betydning for din generelle sikkerhed i trafikken. Skift til sommerdæk, når vejtemperaturen ligger stabilt over 7°, som er et tegn på, at det mildere vejr er kommet for at blive.

Sommerdæk er særligt udviklet til at køre på varme veje, og de giver dig den korteste bremselængde på både tørt og vådt underlag i sæsonen. Du opnår derfor større sikkerhed på vejene med sommerdæk - for både dig selv og dine medtrafikanter.

Kør længere på brændstoffet

Sommerdækket har et lavere indhold af naturgummi end vinterdæk, og gummiblandingen er derfor noget mere hård. Sommerdækket har også færre lameller - rillerne i overfladen af dækket - end vinterdækket, som skaber mindre rullemodstand. Jo mindre rullemodstand, dækket har, jo længere kører du på dit brændstof.

Selv om sommerdæk har færre lameller end vinterdæk, har det specialdesignede slidbaner, der effektivt leder vand væk fra dækket og dermed minimerer risikoen for aquaplaning i våde tider.

Vælg dæk til dit kørselsbehov

Euromaster har et stort og bredt udvalg af sommerdæk fra de bedste dækmærker - og helt sikkert også det rette sommerdæk til dit kørselsbehov.

Kom ind til Euromaster

Hvis du vil være helt sikker på, at din bil håndteres af eksperter, som ved alt om både dæk og autoservice. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige dæk til både dit kørselsbehov og din økonomi, og skal bilen til service, klarer vi også det.

Medlemmer af Ældre Sagen får et gratis dæktjek, hvor vi gennemgår bremser, dæktryk og mønsterdybde, og vi har altid gode priser på alt fra sprinklervæske til airconditionservice.

Kig forbi et af de 35 centre –  de har kaffe på kanden og står klar til at hjælpe dig. Find et Euromaster center nær dig