Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Fiskernes Forsikring med Ældre Sagen rabat

Fiskernes Forsikring har forsikret fartøjer siden 1889 og kan derfor med god grund sige, at de har stor erfaring med forsikring af Fiskeri- og lystfartøjer.

Samarbejdspartner

Fiskernes Forsikring GS

Rabat

15% på din bådforsikring.

Tilbuddet

Som medlem af Ældre Sagen får du nogle fordele, hvis du tegner din bådforsikring hos os.

 • Du kan vælge en fast takseret police (uden aldersfradrag ved delskader).
 • Ingen selvrisiko ved brand, tyveri og hærværk.
 • Ingen præmiestigning på grund af skade.

Bemærk

Oplys du er medlem af Ældre Sagen ved bestilling af bådforsikring.

Vis på kort

Flere steder + Online
Vis adresse på kort

Om Fiskernes Forsikring

Fiskernes Forsikrings hovedkontor ligger i København og selskabet er landsdækkende med et afdelingskontor i Hirtshals i Nordjylland, samt kompetente medarbejdere som arbejder fra kontorer i Vestjylland, Fyn og Sjælland. Dansk Fartøjsforsikring, som er en del af Fiskernes Forsikring, er kendt for den personlige betjening, den effektive skadesbehandling samt den hurtige erstatningsudbetaling - alt det der skaber værdi for dig. 

Rabat på forsikring som medlem af Ældre Sagen

Når du tegner din bådforsikring hos Fiskernes Forsikring/Dansk Fartøjsforsikring, kan du vælge imellem vores almindelige dagsværdi police eller en fast takseret police, sidstnævnte kun såfremt dit fartøj er under 30 år gammelt. Fordelen ved en fast takseret police er blandt andet, at en eventuel erstatningsudbetaling ikke reduceres pga. fartøjets alder samt, at mast, rig og sejl ikke erstattes på baggrund af en procentvis begrænsning i forhold til forsikringssummen.

I stedet bestemmer du selv, hvor meget du vil forsikre de enkelte dele som et fartøj består af. Det kan eksempelvis være fartøjets skrog, motor, mast/rig/sejl, navigationsudstyr mm. Derudover får du som ny kunde en medlemsrabat på 15%, og der beregnes ingen selvrisiko ved brand, tyveri og hærværk. Du slipper dermed for at betale selvrisiko for typiske skader, som du ikke selv er herre over ligesom din præmie ikke stiger på grund af en skade.

Produktet

Du har mulighed for at vælge en række tilvalgsdækninger som supplement til kaskoforsikringen. Du har selv mulighed for at sammensætte din forsikring og dermed ikke betale for dækninger, som du måske slet ikke har behov for.

Tilvalgsdækninger:

 • Ansvarsforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Retshjælp forsikring
 • Trailer/bådstativ
 • Vintersejlads
 • Fritidsfisker/trollingfisker

Vinterdækning - Den er relevant for dig, hvis dit fartøj benyttes til sejlads i vinterhalvåret og/eller ligger i vandet hele året. Vinterhalvåret er fra d. 16. november til d. 31. marts.

Fritidsfisker

Hvis du er fritidsfisker har du endvidere mulighed for at tilpasse forsikringen hertil. Du kan eksempelvis forsikre dine fiskeredskaber. Kaskoforsikringen indeholder en standard sum for fiskeredskaber på 10 % af forsikringssummen, dog max 10.000 kr. Har du behov for yderligere dækning kan du tegne en redskabsforsikring. 

Trollingfisker

Er du trollingfisker har vi ligeledes et produkt tilpasset hertil. Ring og hør nærmere eller læs om  produkt til trollingfiskere på Fiskernes Forsikrings hjemmeside.

Du har som sagt muligheden for, at tegne din forsikring som en fast takseret police som beskrevet tidligere. Ønsker du ikke denne dækning kan du tegne forsikringen som en almindelig dagsværdi police, hvor der er visse begrænsninger i erstatningsbeløb samt fradrag for alder ved delskader.

Fordele i Fiskernes Forsikring

Udeover medlemsrabatten på 15% kan du opnå følgende:

 • 10 % rabat på præmien, hvis du er indehaver af et duelighedsbevis, Yacht Skipper 3 eksamen eller lign

 • 10 % rabat på præmien, hvis båden er installeret med et godkendt GPS sporingssystem

Læs mere om produkt til lystbåde her 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Bestil forsikring online her
 • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 21 83 11

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem