Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Høreapparater fra Oticon

Hørelsen svigter hver anden over 50 år, men det er ikke alle som får hjælp til at høre bedre. Ældre Sagen og Oticon har lavet www.seniorhørelse.dk, hvor du kan få hjælp.

Samarbejdspartner

Oticon

Rabat

Få 12 % på egenbetalingen ved køb af Oticon høreapparater.

Spar 15 %

På alle varer i Oticon webshop. Her kan du købe forbrugsdele og tilbehør (fx. adapter til TV eller en fjernbetjening).

Tryghedsordning

Oticon tryghedsordning hjælper dig, hvis uheldet er ude, og du mister eller beskadiger dit høreapparat. Tryghedsordningen dækker såvel tab som ødelæggelse af Oticon høreapparat. Der er gratis i oprettelse for medlemmer af Ældre Sagen. Tryghedsordningen gælder i 4 år fra købsdato og koster 795 kr. i selvrisiko pr. skade.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Nye høreapparater - få hjælp til at høre

En god hørelse er en vigtig del af vores helbred. Derfor er det vigtigt at få sit høretab behandlet. Høreapparater er i dag meget små og diskrete og kan give dig en høreoplevelse, der bidrager til, at du kan leve et aktivt liv. Ældre Sagen har i samarbejde med Oticon lavet hjemmesiden www.seniorhoerelse.dk, hvor du kan få hjælp til at gøre noget ved et eventuelt høretab. 

www.seniorhørelse.dk kan du desuden læse mere om, hvad tegnene på et høretab kan være, hvad moderne høreapparater kan, og du kan finde en høreklinik i nærheden af dig, som indgår i Oticons Tryghedsordning.

Sådan får du høreapparater

Følg trin for trin-guiden her

Som medlem af Ældre Sagen får du:

  • 12 % rabat på egenbetalingen ved køb af Oticon høreapparater.
  • Kompetent rådgivning hos de særligt udvalgte høreklinikker.
  • Adgang til Oticons Tryghedslinje.
  • 15 % rabat på alle varer i Oticons webshop.

Høreapparater er små, og man kan derfor let komme til at ødelægge eller miste dem. Skulle dette ske, er du dækket af en tryghedsgaranti, når du er medlem af Ældre Sagen.

Den udvidede tryghedsordning dækker således, hvis du taber eller uforsætligt får ødelagt dine høreapparater. Det er en dækning ud over det, du normalt er berettiget til i henhold til købeloven, og den dækker to gange pr. høreapparat i den 4-årige garantiperiode. Gør du brug af ordningen, vil du blive opkrævet et gebyr af din høreklinik. Tryghedsordningen dækker kun Oticon høreapparater, som er købt i en certificeret høreklinik. 

Læs i øvrigt også Høreforeningens informationer om det at få høreapparater

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 45 25 21

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies