Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Naturama - Svendborgs naturhistoriske museum

På Naturama kan du opleve en stor samling af udstoppede dyr til vands, til lands og fra luften. Dyrene er primært fra Norden og Arktis, såsom hvaler, isbjørne, ræve og ugler. Få 20% rabat på entrebilletten.

Samarbejdspartner

Naturama

Medlemspris

140 kr. for entrebilletten. Normalpris 175 kr. Børn 0-17 år gratis.

Bemærk

Gælder for kortholder og en gæst. Ved familiemedlemskab kan man tage to gæster med.

Find vej

Naturama

Dronningemaen 30

5700 Svendborg

VELKOMMEN TIL NATURAMA I SVENDBORG

Særudstilling om ”ÆG”, ældgamle forsiller og god mad i Café Foderbrættet.

Dyrene i Norden og Arktis

På Naturama kan du opleve kæmpe hvalskeletter, hundredevis af fugle, isbjørne, ulve og vildsvin. Alt sammen opsat som en totaloplevelse med lys, lyd og film. Caféen på museet byder på lækre madoplevelser for store og små. På de mange terrasser kan man nyde solen og der er masser af plads til legende børn. Naturama’s rundvisere står altid klar med gode historier og aktiviteter. 

Særudstilling 2023 – ”ÆG”

Hvem kom først, hønen eller ægget? Hvordan kan det være at ægget har en skal? Hvorfor er nogle aflange og andre runde? Vi stiller skarpt på æggets fantastisk verden.Historien om ægget er faktisk helt fantastisk! Det er en historie om en udvikling som har været helt nødvendig for livet, både i havet og på jorden.

På Naturama har vi en af verdens største samlinger af fugleæg. I år har vi valgt at vise jer nogle af de mest interessante æg og fortælle historierne om hvor de kommer fra. Og så fortæller vi om hvordan ægget virker. Ja, virker! Fordi ægget er faktisk en helt fantastisk konstruktion. Kom og hør om æggets fantastisk verden, tag et selfiebillede i ørnereden og nyd nogle af Johannes Larsens smukke malerier inspireret af fuglene.

Særudstilling “Rock Fossils – on Tour”

Hvad har gamle forsteninger og Rock-Roll tilfælles? Masser! Jaggermeryx var for eksempel et pattedyr, som gik rundt på jorden for mange millioner år siden. Det er opkaldt efter Mich Jagger. Og dybhavskrabben Macrostylis Merallicola er opkaldt efter danske Lars Ulrich – trommeslageren fra banded Metallica.

I udstillingen Rock Fossils – on Tour har Naturama sat rock of forsteninger på programmet. Udstillingen åbner lørdag den 1. april 2023 klokken 09.00

Naturama ønsker at du med dit besøg bliver inspireret til at passe på naturen. God fornøjelse!

Planlæg dit besøg

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Billetter købes på museet
  • Vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort for at få rabatten

Kontaktoplysninger

Telefon: 62 21 06 50
E-mail: post@naturama.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud