Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Funplays - legeland for små og store

Hos Funplays skaber de ikke blot sjov for børnene, men også en oplevelse for hele familien! Med et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter, er der noget for enhver smag og alderstrin. Legelandet er designet til at inspirere legende sind og fremme samvær mellem generationer.

Samarbejdspartner

Funplays

Rabat

15% rabat på indgangsbilletten til børn, priserne varierer fra 159 kr. - 259 kr. afhængig af tidspunkt og dag.

Alle voksne medlemmer fra Ældre Sagen vil få gratis indgang. Normalpris 29 kr.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Tilbuddet

Gælder i hele åbningstiden - både i Kokkedal og Ballerup.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Funplays for hele familien

For de yngste har de skabt særlige områder, hvor de trygt kan udforske, lege og udvikle deres færdigheder. Samtidig finder I også faciliteter, der giver de ældre børn og teenagere mulighed for at udfordre sig selv og skabe uforglemmelige minder sammen.

God kaffe mens børnene leger

Mens børnene fordyber sig i leg og opdagelse, kan I slappe af med en velfortjent pause. Funplays samarbejde med Espresso House sikrer, at I kan nyde en varm kop kaffe og lækre snacks, mens I ser børnene have det sjovt.  Når sulten melder sig, vil det også være muligt at finde noget at spise.

Aktiviteter hos Funplays

Hos Funplays finder I alt fra rutsjebaner og klatretårne til boldbassiner og trampoliner - her er der timevis af leg og sjov. Uanset om I besøger den hyggelige afdeling i Kokkedal eller det største legeland i Ballerup, er der begge steder dedikeret personale klar til at sikre, at I får den bedste oplevelse muligt. Funplays er ikke kun for børn - det er en fest for alle generationer!

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Billetter købes i centrene, oplys du er medlem af Ældre Sagen, og vis dit gyldige medlemskort for at komme gratis ind og få rabat på billetter til børnebørn elle oldebørn. 
 

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud