Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

3 uger i Grækenland

Forlæng sommeren med et skønt ophold på halvøen Peloponnes, der er udvalgt af National Geographic til et af verdens tyve bedste rejsemål. Naturlig skønhed, lækre strande og historie i verdensklasse. På denne langtidsferie til Grækenland bor vi perfekt ved den maleriske kystby Porto Heli. Håndplukket hotel med BALKON og HAVUDSIGT.

Samarbejdspartner

Best Travel

Rabat

1.000 kr. pr. person.

Medlemspris efter rabat

13.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.
  

Tillæg for enkeltværelse

3.700 kr. pr. person.

Tillæg og gebyrer

Ekspeditionsgebyr pr. bestilling 95 kr.

 

Tilkøbsmuligheder

Fast plads i bussen 200-300 kr.
Ekstraudflugt: Mykene 570 kr.
Ekstraudflugt: Vingårdsbesøg inkl. frokost  695 kr.
Ekstraudflugt: Sejltur til Hydra 435 kr.

Afrejse

Den 29. august: 13.995 kr.
Den 26. september: 13.995 kr.
Den 10. oktober: 13.995 kr.


Rejsen inkluderer

  • Fly KBH-Athen t/r
  • Bustransport i Grækenland
  • 21 nætter på 3 stjernet hotel på værelse med havudsigt
  • 21 x morgenmad
  • 7 x aftensmad på hotellet
  • Udflugter ifølge program
  • Erfaren dansk rejseleder 
 

Langtidsferie i Grækenland

De fleste forbinder Grækenland med de græske øer og det funklende turkisblå hav, men tager du med til den naturskønne og kulturrige halvø Peloponnes, vil du opleve noget af det bedste landet kan byde på. I ydresæsonen i september og oktober, hvor dagene endnu er lune med op til 22-28 grader, oplever man landets autentiske gæstfrihed, hvor mange besøgende er rejst hjem. Tilværelsen nydes stadig udendørs i en afslappende atmosfære – og Grækenland er om muligt endnu mere indbydende.

Kystbyen Porto Heli på Peloponnes

200 km fra Athen ligger den maleriske kystby Porto Heli på Peloponnes, som byder på et fantastisk landskab med stejle bjerge, dybe kløfter, olivenlunde, vinstokke, citrusplantager, cyprestræer, traditionelle landsbyer, små kapeller, taverner og isolerede strande, der vender direkte ud mod det blågrønne hav med spektakulær udsigt til De Saroniske Øer. Peloponnes er indhyllet i duften af pinjetræer, timian og vild oregano. Halvøen, der er ca. 3 gange større end Sjælland, er overalt spækket med fantastisk historie og storslåede helteberetninger. Selv om historien giver genlyd i Grækenland, lever man i nuet og det sociale samvær er en livsstil.

Den maleriske kystby Porto Heli, der også kaldes Porto Cheli, er bygget amfiteatralsk, og ligger gemt i bugten ved den naturlige marina. Byens geografiske beliggenhed og det milde klima gør området til det perfekte sted for en langtidsferie i Grækenland. Enestående monumenter fra antikkens tid ligger lige i nærheden og der er gode vandremuligheder. Slap af på en hyggelig taverna og nyd udsigten, mens du tæller skibe, og venter på den friskfangede fisk fra grillen serveret med en græsk salat.

Udflugterne på rejsen

Tag opdagelseshatten på, når du tager afsted på de inkluderede udflugter. Glæd dig til at besøge Grækenlands gamle hovedstad Nafplion og øen Spetses, hvor der hersker en særlig atmosfære takket være de fine venetianske palæer. Du har også mulighed for at tage med på en potpouri af spændende ekstraudflugter både til den antikke ruinby Mykene – opført på UNESCOs verdensarvsliste, vingårdsbesøg med frokost og vinsmagning eller en sejltur til den eksklusive ø Hydra. Det anbefales, at udflugterne bestilles sammen med rejsen.

Udforsk det græske køkken, som i sig selv er et kulinarisk eventyr. Oliven, fetaost, muslinger, friskbagt brød, moussaká, tzatziki, grillede fisk og blæksprutter. Alt godt fra havet med fine påvirkninger fra både det tyrkiske og italienske køkken. Glem ikke is-kaffen frappé, den mælkefarvede drink ouzo eller harpiksvinen retsina.

Porto Heli har det hele. En skøn perle. Læs mere om langtidsferie i Grækenland

Find også mere inspiration til din næste langtidsferie her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 98 99

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud