Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Højskoleophold på Brandbjerg Højskole

Tag på højskole og bliv en del af et enestående fælleskab og bliv klogere på dig selv, på verden og dine drømme. Brandbjerg Højskole tilbyder en bred vifte af korte kurser, hvor du som medlem af Ældre Sagen får rabat. Læs mere om, hvilke kurser de tilbyder her.

Samarbejdspartner

Brandbjerg Højskole

Rabat

Spar 300 kr. pr. person ved tilmelding af udvalgte kurser.

 

Medlemspris efter rabat

Fra 4950 kr. til 5650 kr. pr. person. Normalpris fra 5.250 kr. til 5950 kr.
 

Tillæg for enkeltværelse

1.200 kr. (bemærk at der typisk er et begrænset antal enkeltværelser).

 

Tilkøbsmuligheder

Øl, sodavand og vin kan tilkøbes.

Bemærk

Rabatten er personlig og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Brandbjerg Højskole forbeholder sig retten til ændringer i programmet samt muligheden for udsolgte kurser.

Rejsen inkluderer

  • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse – mulighed for tilkøb af enkeltværelse.
  • Fuldpension inkl. festmiddag fra køkkenet, der har sølvmærket i økologi og hver dag arbejder på at overraske og inspirere til gode spiseoplevelser
  • Kaffe/te og vand
  • Udflugt
  • Undervisning
  • Foredrag
  • Musik og sang
  • Højskolestemning 

Find vej

Brandbjerg Højskole

Brandbjergvej 12

7300 Jelling

Tag på højskoleophold for voksne

Brandbjerg er en af Danmarks smukkest beliggende højskoler. Hvid og smuk står den gamle Herregård flankeret af voldgrav og ænder og med kig til parken. Lige bag ved den smukke park ligger højskolens 40 hektar store fredskov. Her starter Grejsdalen med sin smukke skrænter, høje træer og klukkende vandløb. 

Alle værelser har eget bad og toilet. Det dygtige køkken har sølvmærke i økologi og handler lokalt, hvor det er muligt. Foredragssalen har teleslynge og i receptionen finder du altid dagens aviser til fri læsning. Her ser du nogle af de kurser, Brandbjerg Højskoler tilbyder:


Klassisk Højskole og Højskolesang

I en uge hyldes fællessangen, de gode melodier, fællesskabet omkring at synge i flok og kombinerer det med om solid omgang klassisk, dannende højskole. Oplev den kendte og elskede skuespiller AnnMari Max Hansen og den prisvindende forfatter, Leonora Christina Skov. 

Fra den 25.-29. juni 2024 - Medlemspris: 5.150 kr.


Et smil fra en jeg ikke kender

I en tid med mange kriser og udfordringer skal vi huske at smile til hinanden. Det forsøger Brandbjerg Højskole at understøtte på dette kursus, som byder på klassisk højskole med lidt ekstra forkælelse. I taler med hinanden og hører dejlige foredrag.

I løbet af ugen skal I på heldagstur til Christiansfeld samt besøg på Vingården Lindely med smagning og frokost. Oplev også skønne vandreture i lokalområdets smukke natur, dejlige morgensamlinger og masser af højskolesang.    

Fra den 25. - 29. juni 2024 - Medlemspris: 5.650 kr.


Tankevækkende Bridge

I bydes velkommen til en uge med masser af bridgespil, turneringer og højskolestemning. Bridgekurserne foregår fortrinsvis i den charmerende hovedbygning og ledes af nogle af landets bedste instruktører.

Denne uge krydres desuden med debatter og spændende oplæg fra Holger Bech Nielsen og Clement Kjærsgaard.

Fra den 5.-9. august 2024 - Medlemspris: 5.150 kr.


Højskole og Bridge

En skøn bridgeuge med morgensang, foredrag og udflugt samt masser af kortspil under kyndig ledelse af landets dygtigste instruktører. Med særskilt hold for nye spillere. Oplev højskoleaften med Claus Elgaard og udflugt til Olafur Eliassons "Fjordenhus" ved Vejle.

Fra den 19.-23. august 2024 - Medlemspris: 4.950 kr. 


Et smil fra en jeg ikke kender

I en tid med mange kriser og udfordringer skal vi huske at smile til hinanden. Det vil vi forsøge at understøtte på dette kursus, som byder på klassisk højskole med lidt ekstra forkælelse.

I skal tale med hinanden, høre dejlige foredrag med bl.a. en af Danmarks mest populære forfattere, Stine Pilgaard, som har skrevet succesromanen og bogen bag filmen ”Meter i sekundet”. I skal også på en dejlig tur til økosamfundet Friland – kendt fra DR.  

Fra den 2.-6. september 2024 - Medlemspris: 5.650 kr.


I Vikingernes Tegn – klassisk højskole

Dyk ned i vikingernes verden på Brandbjerg højskole i en uge fyldt med sang, vandring og historie. Oplev spændende foredrag og Vindelevskatten, islandske sagaer og vikingetidens kultur. Mød inspirerende oplægsholdere og nyd en vandretur til vikingernes Jelling i en uge, der også byder på quizaften, fællessang og mange flere spændende aktiviteter.

Fra den 16.-20. september 2024 – Medlemspris: 5.150


Klassisk Højskole og Højskolesang

I denne uge skal vi på en tidsrejse gennem højskolesangbogen. I skal nemlig især synge sange af de store gamle digtere – men tilsat moderne melodier. Glæd dig til spændende foredrag med komponisterne, der fornyer de store klassikere, ekskursioner og fællessang fra højskolesangbogen.

Fra den 16.-20. september 2024 - Medlemspris: 5.150 kr.


Højskolesang - I julens tegn

I invitereres til en dejlig højskoleuge med masser af højskolesang og klassiske højskoledyder som foredrag, morgensamlinger og selvfølgelig masser af snak og sang om julen!  Glæd dig til julefortællinger med Mariane Josefsen og Maren Bock Grønlykke, der fortæller Peters jul bag kulisserne samt Anne-Mette Gravgaard, der taler om årets og kirkens fester i verdenskunsten. Derudover vil højskolens huspianist Mats Rudklint invitere indenfor til 4 sangarrangementer omkring julesange. 

2. - 6. december 2024 - Medlemspris: 5.150 kr.


Duften af jul

I en uge fyldt med sang, fortællinger og kreativ udfoldelse, bliver du ført på em magisk færd gennem duftenes og stemningernes tid. Lad dig fortabe i julemagiens vidunder og skab smukke minder, der varer ved. Undervejs laver vi hjemmelavede porcelænsophæng til juletræet, dekorationer, juleklip og nyder højtidens glæder med quiz, julesange og julefestmiddag.

Fra den 2.- 6. december 2024 – Medlemspris: 5.150 kr.

 

 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud