Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Kroophold på Lüneburger Heide

Forkæl jer selv med en 4-dages kør selv ferie til Tyskland. Bo på 150 år gammel landsbykro og tag på vandretur i Lüneburger Heides største fredede naturområde.

Samarbejdspartner

Happydays

Rabat

230 kr.

Medlemspris

1.969 - 2.169 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
(normalpris 2.199 - 2.399 kr.)

Enkeltværelse

Fra 3.369 kr.

Prisen inkluderer

  • 3 overnatninger på Ringhotel Sellhorn

  • 3 x morgenbuffet

  • 1 x 4-retters middag efter køkkenchefens valg

Tillæg

Ekspeditionsgebyr: 99 kr.

Ankomst

Valgfri ankomst i perioden 20/3 - 3/8 samt 20/9 - 18/12 2024

Tilbuddet gælder

Book din kør-selv ferie senest 30/6 2024.
Forbehold for udsolgte dage.

Kroophold på Lüneburger Heide

4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Hanstedt på heden, Nordtyskland

Den tidligere landsbykro har mere end 150 års traditioner at trække på, når der inviteres til hygge, afslapning og god mad med en af de bedste beliggenheder midt på heden på berømte Lüneburger Heide. I dag er det sjette generation af krofamilien, der byder velkommen, og de hyggelige gamle stuer er blevet opgraderet med moderne wellnessafdeling og indendørs swimmingpool. I den lune gårdhave kan I nyde både morgenmad og aftenmenuer, når vejret er til det - og så bør I ikke snyde jer selv for at prøve husets kageudvalg: Ringhotel Sellhorn er berømt for at servere skønne kager og tærter efter gamle familieopskrifter, og eftermiddagskaffen her på den gamle kro i Hanstedt er noget af et tilløbsstykke for turister på travetur på heden.

I hedebyen Hanstedt bor I meget tæt på Lüneburger Heides største fredede naturområde. Naturområdet er bilfrit. Det kan anbefales at tage den gratis bus; Heide-Shuttle, som i sommersæsonen kører fem gange dagligt fra kirkepladsen (400 m) til de største attraktioner i de lyngklædte bakker. Ellers kan I tage bilen til Undeloh (11 km) og parkere - og herfra springe på en af Tysklands mest elskede vandreruter; Heidschnuckenweg, der tager jer til både hedens højdepunkt Wilseder Berg og den overnaturligt smukke dal; Totengrund. 

Måske kan I også bruge lidt bykultur oven på naturoplevelserne - og her er I havnet tæt på en perlerække af historiske bindingsværksbyer: Besøg f.eks. Lüneburger Heides hovedby; Lüneburg (40 km), som i middelalderen blev en økonomisk magtfaktor, da man opdagede en salthorst under jorden - datidens hvide guld - som trak enorme rigdomme til byen. Celle (86 km) har en helt enestående velbevaret middelalderbydel med bindingsværk, brostensbelagte gyder og gamle ølstuer, og på slottet lever den tragiske historie om Danmarks Dronning Caroline Mathilde, der blev forvist hertil og døde kun 24 år gammel efter sin fatale affære med kongens livlæge Struense i 1775. 

Få inspiration til din næste ”kør selv ferie” her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 34 48

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud