Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Busrejse til Schwalenberg

Rejs med Vikingbus Rejser på denne ferie alene - i fællesskab og oplev det smukke og for mange ukendte Weserbergland - som byder på flotte landskaber og hyggelige byer. Ophold på Schwalenberger Malkasten, hvor alle indkvarteres i enkeltværelser - helt uden tillæg.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Rabat

Spar 600 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

 

Medlemspris

4.999 kr. pr. person i enkeltværelse. Normalpris 5.599 kr.   

 

Afrejse

Den 24. juli. Hjemkomst den 28. juli 2024.
 

Opsamling Sjælland & Fyn

København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Nyborg & Odense.


Opsamling Jylland

Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Vejle, Fredericia & Kolding.
 

Rejsen inkluderer

Busturen i 4**** turistbus 
4 x overnatninger i enkeltværelse
4 x morgenmad
4 x aftensmad
1 x sandwich og kildevand
2 x frokost
1 x aften med øl/vand/vin i 3 timer
Udflugt til Hermannsdenkmal
Udflugt til Hameln
Udflugt til Paderborn
Entré Externsteine
Byvandring i Schwalenberg
Dansk rejseleder
Gebyr til Rejsegarantifonden


Velkommen til Ferie Alene - Schwalenberg

Nyd et ophold i Schwalenberg, hvor I bor på Hotel Malkasten. Hotellet ligger i byen Schwalenberg og har helt fra gammel tid, været et hotel mange kunstnere har besøgt. Disse havde ikke altid penge til at betale for opholdet, og betalte i stedet med kunst, som den dag i dag ses rundt på alle vægge. Der er ingen elevator på hotellet.

1. dag: Udrejse

Efter endt opsamling passerer I den Dansk – Tyske grænse og kører mod syd. Undervejs nydes en god sandwich med 1 x kildevand. Først på aftenen ankommer I til Hotel Malkasten i Shwalenberg, hvor I efter indkvartering samt spiser aftensmad.

2. dag: Schwalenberg - Hermannsdenkmal

Efter morgenmaden skal I på opdagelse i Schwalenberg, hvor mange kunstnere igennem tiden har boet. På turen ser I de smukke bindingsværkshuse, hører byens historie, før I vender tilbage til hotellet og spiser fælles frokost.

Efter frokost kører I til Hermannsdenkmal i Teutenburgerwald. Her udspillede sig i år 9 e.Kr. et stort slag mellem romerske og germanske stammer. Mange tusinder mænd mistede her livet under de voldsomme kampe, hvor romerne blev slået tilbage, og måtte opgive deres drøm om at indtage Norden. Aftensmad samt øl/vand/vin i 3 timer på hotellet.

3. dag: Köterberg - Bodenwerder - Hameln

Morgenmad på hotellet. Derefter til områdets højeste punk, Köterberg. Herfra er en smuk udsigt over området og masser af frisk luft. Videre forbi slottet i Polle, hvor Askepot efter sigende skulle have boet. I besøger byen Bodenwerder, hvor den berømte Baron von Münchausen boede. Her gøres et stop, hvor I ser nogle af byens skulpturer, der viser Münchhausens vanvittige fortællinger. Herefter fortsætter I til rottefængerbyen Hameln, hvor der bliver tid til at spise frokost og nyde byens fortællinger fra det gamle folkeeventyr om Rottefængeren fra Hameln. Aftensmad på hotellet.

4. dag: Externsteine - Paderborn

Efter morgenmaden besøges først det imponerende naturfænomen, Externsteine. Herude i Teutenburgerwald stikker 13 høje, smalle klippesøjler op af jorden. Mange sammenligner disse med Stonhenge i England.

Der bliver mulighed for, ad trapper, at besøge en af klippernes huler. Herefter videre til byen Paderborn, hvor Sankt Liborius er gravlagt i domkirken. Fælles frokost i byen, hvorefter der er tid til at gå på opdagelse i den smukke by.
Aftensmad på hotellet.

5. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden forlades hotellet for denne gang. Herefter sætter bussen kurs mod Danmark, med pauser undervejs. Videre til jeres hjembyer, med forventet hjemkomst i løbet af aftenen – efter nogle dejlige dage i Schwalenberg og Weserbergland.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv.

Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

  • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
  • Alle rejsende på turen rejser alene.
  • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
  • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter og lignende.

God rejselyst.