Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Busrejse til Lüneburger Heide

Ta’ med på denne unikke busrejse Vikingbus Rejser, hvor du sammen med andre, der også rejser alene, kan nyde en sommerferie på Lüneburger Heide.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Rabat

Spar 600 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

 

Medlemspris

4.999 kr. pr. person i enkeltværelse. Normalpris 5.599 kr. 
  

Afrejse

Den 22. juli. Hjemkomst 26. juli.
 

Opsamling Sjælland

København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted og Slagelse
 

Opsamling Fyn

Nyborg og Odense
 

Opsamling Jylland

Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Vejle, Fredericia og Kolding


Rejsen inkluderer

Busturen i 4**** turistbus
4 x overnatninger i enkeltværelse
4 x morgenmad
4 x aftensmad
2 x frokost
1 x sandwich
Besøg og byvandring i Celle
Besøg og byvandring i Bremen
Entré Celle Slot
Hestevognstur på Lüneburger Heide
Dansk rejseleder
Gebyr til Rejsegarantifonden

 

Ferie alene - i fællesskab til Luneburger Heide 

Den fredede naturpark Lüneburger Heide Wilsede Naturparken Lüneburger Heide strækker sig over landskabet. Fra det nordlige Lüneburger Heide, Buchholz i det Nordheide til Soltau i syd, fra Schneeverdingen i vest, til grænsen af hansebyen Lüneburg i øst. Naturparken Lüneburger Heide.

1. dag: Udrejse

Opsamling på Sjælland, Fyn og i Jylland. Når alle er samlet i hovedbussen, sættes kurs mod Tyskland. Undervejs nydes en god sandwich med 1 x kildevand. Turen fortsættes sydpå til hotellet i Lüneburger Heide, tæt på byen Soltau. Aftensmaden på hotellet. 

2. dag: Oplevelser i Celle

Morgenmad på hotellet. Udflugt til byen Celle, hvor I først skal på en byrundtur til fods i den historiske bydel. Her findes snesevis af romantiske bindingsværkshuse, mange med smukke træudskæringer – blandt andet det næsten 500 år gamle Hoppener Haus i hele seks etager.

Desuden besøger I slottet, hvor den danske dronning Caroline Mathilde boede de sidste år af sit liv. Her endte hun sine dage blot 24 år gammel, landsforvist og uønsket i Danmark efter affæren med Struensee.

Frokost denne dag er på egen hånd, hvorefter der er tid til selv at udforske byen. Tilbage på hotellet, med tid til hygge og afslapning inden aftensmaden nydes.

3. dag: Lüneburger Heide – Soltau

Morgenmad på hotellet. I dag skal I opleve heden fra hestevogn. Her venter en storslået tur gennem det fantastiske hedelandskab med smeltevandsdale dannet i istiden og moræner. I kører gennem hede-, mose- og skovområder. Her er lyng og enebærbuskads langs vejene i det fredede område.

Fælles frokost på Lüneburger Heide. Herefter videre til den hyggelige lille by Soltau, hvor der bliver tid på egen hånd – eller man kan tage med bussen til Designer Outlet Soltau. Her findes mere end 60 forskellige butikker, som ligger i en ”shopping-landsby”. Efter endnu en dejlig dag er I tilbage på hotellet, hvor aftensmaden serveres.

4. dag: Bremen

Dagens udflugt går til Bremen - hvor I først skal på en guidet byvandring. I byens centrum oplever I flere af Bremens seværdigheder, heriblandt de kendte Bremer Stadtmusikanten fra Brødrene Grimms eventyr, statuen Roland, der siges at beskytte byen og adskillige kunstmuseer. Fælles frokost i Bremen samt tid på egen hånd til at udforske byen.

5. dag: Hjemrejse 

Efter morgenmaden forlader I Hotel Park Soltau for denne gang. Herefter sætter bussen kurs mod Danmark, med pause undervejs. Videre til vores hjembyer, med forventet hjemkomst i løbet af aftenen – efter nogle dejlige dage på Lüneburger Heide.

Ophold på Hotel Park Soltau

Hotel Park Soltau har en bred vifte af fritidsaktiviteter. I kan benytte hotellets fitnesscenter eller spa-område med swimmingpool, sauna og biosauna. Spil et spil pool/billard eller bowling i hotellets rekreative område. Du kan også leje en cykel så du kan udforske det naturskønne område på 2 hjul.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv.

Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

  • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
  • Alle rejsende på turen rejser alene.
  • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
  • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter og lignende.

God rejselyst.