Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Et Liv i billeder

Et liv i billeder er en serie flotte billedbiografier af journalist Marianne Tofte, som hylder nogle af Danmarks allerstørste navne indenfor musik- og underholdningsbranchen.

Samarbejdspartner

Muusmann Forlag

Rabat

50 kr. pr bog i bogserien Et liv i billeder. Normalpris op til 249,95 kr.

Spar 200 kr.

Bemærk

Tilbuddet gælder frem til 31.05.2024.

Fragt

Fragt fra 45,00 kr.

Fri fragt ved køb for mere end 499 kr.

Livskloge Lisbet

Sig navnet: Lisbet (uden h) Dahl (med h). Så ved et flertal af danskere, at det drejer sig om skuespillerinden og instruktøren, der gennem 55 år har boltret sig på landets scener i stort set alle genrer – det klassiske teater, lystspillet, på film og i tv. Men allermest kendt er hun som medvirkende i og mangeårig instruktør af Danmarks største revy, Cirkusrevyen på Bakken.

I billedbiografien Livskloge Lisbet har journalist Marianne Tofte – gennem samtaler og med hjælp fra Lisbet Dahls egne gemmer af gamle udklip – fået et fint indblik i skuespillerindens karriere. Lige fra begyndelsen på Aalborg Teater har hun haft evnen til at få folk til at grine, og i dag betragtes Lisbet med rette som revyens dronning. Undervejs fortæller hun også om de utallige koryfæer, hun har mødt på sin vej, og bramfrit om privatlivet med en stor familie: fem børn med fem forskellige mænd, ni børnebørn og to oldebørn.

Alletiders Ulf

Efter 40 år i teltet har Cirkusrevyens stjerne valgt at sige farvel med format, men ikke til livet som skuespiller. For alder er kun et tal, siger Ulf Pilgaard, som kan se tilbage på fantastiske præstationer, der gennem 60 år har gjort ham til en af Danmarks mest populære skuespillere.

I Alletiders Ulf tager han os med på en minderig rejse gennem sit begivenhedsrige private og professionelle liv via scrapbøger og billeder.

Journalist Marianne Tofte har helt unik fået lov til at kigge med på de mange klip og billeder fra en legendarisk karriere, der begyndte, da præstesønnen fra Skive blev indlemmet i Studenterscenen og dermed beseglede sin skæbne. Det er billeder, der fortæller om store øjeblikke på scenen, om samspillet med cremen af dansk skuespilkunst, om barndom og ungdom, om 46 års ægteskab, om sorgen over Gittes død, om livet som alenemand og om troen på Gud.

Danmarks dejligste Birthe

Med over 60 år i musik- og underholdningsbranchen er Birthe Kjær en af Danmarks mest garvede entertainere. Årene til trods er der intet støvet over hende. Tværtimod lyser Birthes stjerne klarere på himlen end nogensinde, og hun har opnået kultstatus landet over.

I Danmarks dejligste Birthe har journalist Marianne Tofte fået lov til at kigge med på billeder fra barndommen i Århus, af sangerindens mange venner og mændene i hendes liv samt af herlige optagelser fra hendes private rejser.

Professionelt er vi med på en billedrig rejse fra den spæde debut med Sunshine Trioen til gennembruddet en aften på La Cabana i Århus, der førte til succesfulde Melodi Grand Prix-deltagelser og medvirken i adskillige revyer og musicals. Vi følger også med den Birthe, der i flere omgange har arbejdet på et børnehjem i Thailand. Vidunderlige billeder, der fortæller noget om moderfølelse og tanken om de børn, hun selv aldrig fik.

Keld & Hilda: Par nr. 1

Efternavnet er Heick, men de fleste danskere er på fornavn med Keld og Hilda. Få har som de sunget sig ind i danskernes hjerter, og alligevel er de ofte blevet dømt ude af det gode selskab. Det har de taget med oprejst pande.

I denne billedbiografi har journalist Marianne Tofte gennem samtaler og ved hjælp af parrets omfangsrige private billedalbum og scrapbøger fået indblik i de glæder og kampe, det populære par har været igennem. Her får vi den illustrerede fortælling om to meget forskellige temperamenter, om deres første møde i de unge år, om brylluppet, der ikke var populært hos nogen af forældrene, om ønskebarnet Annette og børnebørnene, om livet på landevejen og alt det, der hører med til det at være kendt. Men det er også en underholdende billedhistorie om Kelds succesfulde karriere fra begyndelsen med The Donkeys, over Dansktoppen og til positionen som den ukronede konge af Melodi Grand Prix. Om Hildas hop fra et kontor­job op til Keld på scenen og om hendes modige optræden i “Vild med dans”.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 16 16 72

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud