Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Den optimale opsparing

Som medlem af Ældre Sagen kan du via onlinemøde få en uforpligtende vurdering af din pensionsopsparing og dine frie midler til 0 kr. På mødet får du besked, hvis WTW ikke kan optimere din opsparing.

Samarbejdspartner

WTW

Rabat

Medlemstilbuddet omfatter uforpligtende vurdering af din pensionsopsparing og frie midler til 0 kr.
 

Hvordan fungerer det?

På et onlinemøde får du indsigt i den værdi, du kan opnå med WTW’s uvildige rådgivning om din opsparing til pension. Du vil også få besked, hvis WTW ikke har mulighed for at optimere din opsparing.
 

Mulighed for tilkøb af løbende rådgivning

Ønsker du efter den uvildige vurdering at indgå et løbende samarbejde er prisen 5.000 kroner, og omfatter den første plan for optimering af din opsparing.
 
Herefter udgør den årlige omkostning maksimalt 0,45 procent af din pensionsopsparing. Begge beløb bliver trukket fra din pensionsopsparing og er fradragsberettiget. Bemærk, at i langt de fleste tilfælde vil dine totale årlige omkostninger blive lavere end det, du betaler i dag.


Tilbuddet gælder fra

1. januar 2024.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Den optimale opsparing – særtilbud på uvildig økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning til dig, som gerne vil spare op på den mest fordelagtige måde for at skabe stor økonomisk frihed for dig selv og din familie, den dag du går på pension.

Målet med den økonomiske rådgivning er at sikre, at du sparer op på den måde, der skaber mest værdi for dig og giver dig størst økonomisk frihed, når du går på pension.

Markedet for private pensionsopsparinger er komplekst, og det gør det svært at overskue, hvordan man får mest muligt ud af sin pension og af de frie midler, som man ønsker at inddrage i sin fremtidige økonomi som pensionist.

Med rådgivning fra WTW får du svar på, hvordan du skal placere din pensionsopsparing og dine frie midler, så mest muligt går til din pension og mindst muligt til omkostninger og gebyrer. Rådgivningen er relevant for dig, der har brug for et overblik over din opsparing, og som ønsker at få mest muligt ud af de penge, du sparer op.

WTW er hverken bank eller pensionsselskab, så din opsparing bliver ikke placeret hos dem. De rådgiver dig derimod uvildigt om dine private pensionsopsparinger og frie midler, og på individuelle møder med en personlig rådgiver får du løbende hjælp og vejledning, så du kan få mest muligt ud af din opsparing.

Rådgiveren vejleder dig også, når din økonomi og din situation ændrer sig. Det kan for eksempel være, hvis du:

  • Skifter job
  • Bliver gift eller skilt
  • Sælger bolig eller virksomhed
  • Arver
  • Går på pension

Du får gode råd til, hvad du kan gøre for at få mest muligt ud af dine penge i banken, din formue eller din private pensionsopsparing, og rådgivningen omfatter også din firmapensionsopsparing fra tidligere ansættelse.

Om WTW
WTW er en af Danmarks største, uvildige rådgivningsvirksomheder inden for pension og forsikring og rådgiver hvert år 14.000 danskere om deres pension.

Udbetaling af din pension
Hvis du er i gang med at planlægge din pensionstilværelse eller allerede er pensioneret, så læs om WTW’s rådgivningstilbud Den optimale udbetaling af din pension

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 88 13 97 83
E-mail: wtw.privatkunde@wtwco.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud