Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Køb Shell fyringsolie hos DCC Energi

Som medlem af Ældre Sagen får du 2.600 kr. i velkomstrabat på første levering. På efterfølgende olieleveringer får du 1.600 kr. pr. 1.000 liter i fast rabat. Hvis du også tegner en serviceaftale, opnår du yderligere 250 kr. rabat pr. m3 fyringsolie.

Samarbejdspartner

DCC Energi

Velkomstrabat

Du får 2.600 kr. pr. 1.000 liter Shell fyringsolie i velkomstrabat første gang, du handler.

Fast rabat

Efterfølgende får du 1.600 kr. pr. 1.000 liter Shell fyringsolie i fast rabat, hver gang du handler. 

Service aftale hos DCC Energi

Bestil en serviceaftale hos DCC Energi og få yderligere 250 kr. pr. 1.000 liter fyringsolie, oveni i den faste – DCC Energi kalder det samlerabat.
 
Bestiller du en serviceaftale, så får du også en introrabat på 500 kr. i rabat på første serviceeftersyn af dit oliefyr.

Rabat og priser

DCC Energi leverer på alle brofaste øer i hele Danmark. Alle rabatter er inkl. moms. Priser og handelsbetingelser fremgår af www.dccenergi.dk/handelsbetingelser

Velkomstrabatten tilbydes husstande, der ikke i forvejen handler med DCC Energi. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

God Kundeservice

Det er nemt at komme i kontakt med DCC Energi – over 90 % af alle telefonopkald besvares inden for 20 sekunder og den medarbejder, der tager telefonen, kan næsten altid hjælpe dig – uden yderligere omstillinger.

DCC Energi benytter faste oliechauffører, som har stort lokalkendskab.

Automatisk olielevering med prisgaranti

DCC Energi beregner, hvornår tanken skal fyldes og leverer automatisk – med prisgaranti: Du får DCC Energis laveste listepris på fyringsolie de sidste 7 kalenderdage op til leveringen fratrukket din medlemsrabat hos Ældre Sagen.

Varmekonto med 6%

Hos DCC Energi kan du få en Varmekonto. Der lægges et budget for dit årsforbrug af fyringsolie og ved første levering betaler du halvdelen af fakturabeløbet. Herefter betaler du et fast beløb hver måned. Når Varmekontoen er i plus tilskrives den med 6%. Når den er i minus, koster den dig ikke noget.

Om DCC Energi

Som et af Danmarks store energiselskaber forsyner vi danske boligejere, bilister og virksomheder med en bred vifte af energiprodukter – sådan er det i dag og sådan vil det være i fremtiden, uanset hvilken energi vi handler med.

DCC Energi driver netværket af Shell tankstationer.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud