Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Stenslag - få skiftet bilruden hos Dansk Bilglas

Reparation af stenslag og udskiftning af ruder gælder på alle Dansk Bilglas' værksteder, som du finder 25 af rundt i landet.

Samarbejdspartner

Dansk Bilglas

Rabat

Få 20% på reparation af stenslag.

Inkluderet i tilbuddet

Tilbuddet gælder på udskiftning af bilruder og reparation af stenslag. 

Bemærk

Dansk Bilglas samarbejder med alle forsikringsselskaber. Det betyder, at når du har en glasskade skal du blot book tid direkte hos dem.

Vis dit medlemskort ude på værkstedet for at få rabatten. Hvis du har modtaget et skriftligt tilbud fra Dansk Bilglas, så vær opmærksom på, hvad der står i tilbuddet. Hvis der er tale om en tilbuds-/kampagnepris, kan den nemlig ikke kombineres med yderligere rabat.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Danmarks største og ældste autoglasspecialist

Din frontrude udgør op til 30% af bilens strukturelle styrke, hvorfor det kræver indgående specialviden og høj faglig kompetence at udskifte bilruder.

Hos Dansk Bilglas har vi beskæftiget os med stenslagsreparationer og rudeskift siden 1964, hvilket har givet os en stor faglig indsigt og ekspertise, som følger bilfabrikanternes forskrifter.

Få skiftet rude på værksted eller hos dig

Dansk Bilglas udskifter bilruder og reparerer stenslag på ét af deres 30 værksteder eller, hvor du måtte ønske det. Har du en bil, som kræver en efterfølgende statisk kalibrering (genindstilling af sikkerhedsudstyret), skal det dog altid foregå på et af værkstederne.

Find værksted nær dig her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 11 55 55
E-mail: post@bilglas.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud