Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Funchal - Madeira rejs med Apollo

4 stjernede Pestana Village Garden er et roligt og afslappende hotel med en dejlig og frodig have, dejligt poolområde og flere restauranter. Slap af med en bog i skyggen, træn i hotellets fitnessrum, svøm i den indendørs pool og tag en dejlig gåtur gennem en park ind til Funchal. Tilbuddet er med halvpension.

Samarbejdspartner

Apollo Rejser

Rabat

Spar op til 2.100 kr. pr. person. 

 

Medlemspris efter rabat

Fra 5.498 kr. pr. person ved 2 person i delt 1-vær. lejlighed. Normalpris op til 7.598 kr.

Tillæg for enkeltværelse

2.500 kr. pr. person.

Tilkøbsmuligheder

Opgrader til 1-værelses superior lejlighed 1.000 kr. Lejlighederne ligger på hotellets øverste etager. (min. 2 personer i lejligheden).
Transfer til/fra hotel 295 kr. pr. person.

 

Valgfri afrejse fra København

Den 2. december, 9. december eller 16. december 2024,
Afrejselufthavn og flytider JetTime Airlines København kl. 08.40 - Madeira kl. 12.30.
Hjemrejse fra Madeira kl. 13.30 - København kl. 19.10.

Rejsen inkluderer

  • Direkte charterfly tur/retur fra København-Madeira
  • Mad ombord på flyet
  • Indchecket bagage (15 kg. + 5 kg. håndbagage)
  • 7 nætter i 1-vær. lejl. med terrasse/balkon.
  • Halvpension: morgenmadsbuffet samt frokost- eller middagsbuffet
 

Rejs med Apollo til skønne frodige Madeira til december.

Du skal bo på det 4-stjernede Pestana Village Garden. Hotellet har et dejligt poolområde med græsplæner, palmer til skygge, en stor pool og en separat børnepool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder samt pool- og snackbar. Gratis poolhåndklæder.

Hotellet har flere restauranter og barer. I à la carte-restauranten Miramar kan du spise med inspiration fra køkkenerne omkring Middelhavet og i à la carte-restauranten Adega Madeirense kan du spise fiske- og skaldyrsretter, men også grillede kødretter med lokalt præg. I buffetrestauranten A Vila spiser du morgenmad og middag med international karakter. 

En Proa Bar ved poolen serverer drinks, lette måltider og snacks i løbet af dagen, og drinks før middagen kan nydes i Bar da Fonte - åbent til sent. Noget let underholdning finder sted i Miramar Cocktail Bar. I løbet af dagen kan du også få en burger og noget fastfood i Pausa Burger. Prisen er inkluderet halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost- eller middagsbuffet).

Pestana Village Garden er et fremragende hotel til afslapning. Her er et Wellness Center med massage og forskellige spabehandlinger mod betaling. Hotellet har også et fitnessrum, jacuzzi, hammam, sauna og en indendørs pool opvarmet til omkring 25 grader, som kan benyttes gratis. Komfortable solstole ved den indendørs pool. Vil du lave lidt mere i løbet af dagen, arrangerer hotellet en guidet tur rundt i hotellets smukke have, mod betaling, og i hotellets Club Room kan du spille kort og i biblioteket kan du låne en bog. Vil du bevæge dig, er der yoga, stretching, pilates og vandaerobic. Aftenunderholdning hver aften i ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Cirka 1 kilometer til Lidos havbassiner og cirka 2 kilometer til centrum af Funchal.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 35 20 19 00 (hverdage kl. 10-13)

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud