Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Reducér smerter med aflastning og støtte

Rabat

15%

Fri fragt

Din ordre leveres fragtfrit som hjemmelevering eller til nærmeste pakkeshop. 

Bandageshoppen.dk

Rabatten gives på alle varer, også nedsatte varer.

Samarbejdspartner

Bandageshoppen
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Bandageshoppen
Tlf.: 71 74 10 71
E-mail: kontakt@bandageshoppen.dk

Bandageshoppen.dk

Følg linket for at se det fulde sortiment og købe produkter. 

For at opnå rabat, skal du indtaste den aktuelle rabatkode øverst til venstre, når du når til kassen. Ved indtastning af rabatkode fratrækkes 15% rabat, og du får mulighed for at vælge gratis levering til nærmeste pakkeshop.

Indtast dit medlemsnummer herunder for at få den aktuelle rabatkode.

Besøg Bandageshoppen.dk

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Spørgsmål

Har du spørgsmål til produkterne eller brug for hjælp til bestilling, kan du kontakte Bandageshoppen.dk, som sidder klar med råd og vejledning.

Reducer dine smerter med hjælpemidler fra Bandageshoppen.dk.

Hos Bandageshoppen.dk finder du et bredt udvalg af bandager og støtteprodukter i højeste kvalitet, som kan aflaste og lindre smerter ved fx slidgigt og skader.

Bandageshoppen.dk sidder klar til at vejlede dig til en bedre hverdag. Produkterne er særligt designet til at lindre og støtte din krop, og sortimentet spænder bredt med produkter til fødder, knæ, ryg, håndled, albuer og mange andre områder af kroppen. Desuden hjælpemidler som fx stok, krykker og andre relevante produkter.

Hurtig levering fra dansk lager, typisk indenfor 1-2 dage. Bandageshoppen.dk er registreret hos Lægemiddelstyrrelsen, og alle produkter er godkendte medicinske produkter.

Se det fulde sortiment i webshoppen. Og husk, at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til Bandageshoppen.dk for råd og vejledning.