Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Spar på energien

Er der nogle steder du mangler at spare på energien?

Gode råd og tilbud når du skal spare på energien i boligen

Vi ved alle, at vi skal spare på energiforbruget. Energiregningen stiger konstant, så det er ikke underligt, at der er så stor interesse for energibesparelser. 

Huset eller lejligheden er de mest almindelige steder, hvor vi tilbringer meget tid og det giver derfor god mening, at se på om der kunne være flere steder at spare ved at gøre nogle tiltag. Vi har samlet nogle tilbud til dig, hvor der måske er hjælp at hente, når du skal tjekke din bolig om du har fundet alle kilder til besparelse.

7 gode råd til flere måder at spare på

Her finder du 7 gode råd fra energistyrelsen om, hvordan du sætter vandforbruget ned, får billigere strøm og sparer på varmen.

Læs mere om de 7 gode råd her

Spar energi og penge med en varmepumpe

Prisen på el, gas og varme er steget, og derfor er de fleste af os blevet ekstra opmærksomme på, hvordan vi kan spare energi – og dermed penge – fx med en varmepumpe.

Heldigvis kan du selv gøre noget for, at dine udgifter til el, vand og varme bliver mindre – og det er oveni købet også godt for klimaet.

Et godt sted at starte er at få en prisbesparende, miljøvenlig og varmeeffektiv varmepumpe. Og som medlem af Ældre Sagen har du flere muligheder, hvis du vil have din egen varmepumpe, fx en Panasonic varmepumpe eller en varmepumpe fra BAUHAUS, med rabat.

Varmepumpe med rabat i BAUHAUS

Du kan få særtilbud på en komplet varmepumpe udskiftning fra Haier Nebula Nordic med rabat i Bauhaus. Du kan vælge imellem to pakker:

Pakke 1

  • Varmepumpe
  • Vægbæring
  • Montage

Pakke 2

  • Varmepumpe
  • Jordstativ
  • Montage

Som medlem får du desuden 6 % rabat på alle varer i BAUHAUS, både i deres fysiske butikker og i webshoppen.

Se tilbuddene fra BAUHAUS her

Varmepumpe fra Panasonic med rabat

En anden mulighed er en luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic, som du kan få leveret, monteret og installeret med en såkaldt ”All Inclusive PLUS”-aftale, som du som medlem får 5 % rabat på.

Det inkluderer blandt andet:

  • Panasonic leverer din luft-luft varmepumpe
  • Monterer yderdel op på vægbeslag/stativ (købes separat)
  • Monterer inderdel og skjuler kabler i kabelbakker

Så bliver det ikke nemmere at få din egen varmepumpe og spare på energien! 

Se tilbuddet på varmepumpe fra Panasonic

Gør din radiator mere energibesparende

Udover at få en varmepumpe er et andet sted, hvor du kan spare energi og penge, dine radiatorer. Med energibesparende radiatorfolie fra Suztain reducerer du varmeafgivelsen til væggen markant – og dermed sparer du både energi, varme og penge.

Hvis du vil gøre dine radiatorer mere prisbesparende, miljøvenlige og varmeeffektive, får du som medlem af Ældre Sagen 10% rabat på energibesparende radiatorfolie og alle andre varer i Suztains webshop. Ud over energibesparende radiatorfolie har Suztains et hav af andre strømbesparende produkter til hjemmet. Skal du spare på det dyre vand, så har de en virkeligt god spare bruser og de små luftblandere der ilter vandet og mindsker forbruget med 60%. Eller skift dine pære i lamperne til LED.

Få rabat hos Suztain her

Klima gardiner giver bedre indeklima og sænker energiforbruget

Vil du gøre noget godt for indeklimaet derhjemme, samtidig med at du sparer energi og penge, kan du overveje at investere i klima gardiner.

Thermo Plissé og Klima Screen er to typer af gardiner, der har en særdeles gavnlig effekt på indeklimaet og dit energiforbrug, som dermed giver en besparelse på CO2-forbruget. Klima gardiner kan derfor være et godt og billigt alternativ til udskiftning til nye vinduer eller mere isolering i væggene.

Som medlem af Ældre Sagen får du 30% rabat, hvis du køber klima gardiner hos TextilRingen.

Se tilbuddet fra TextilRingen her

 

Se flere tilbud inden for bolig og have her

Sidst opdateret 05.12.2023