Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på bøger

Bøger byder på timevis af underholdning og fordybelse i magiske verdener, historiske begivenheder og spændingsfyldte mysterier. Om du er til krimier, eventyr, selvbiografier eller historiske fortællinger, kan du som medlem af Ældre Sagen få rabatter på bøger, e-bøger og lydbøger til dig selv og til dem, du holder af.

Børnebøger, tegneserier, spændingsromaner og klassiske dramaer – der findes bøger til børn og voksne i alle livets faser.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få rabat på timevis af god underholdning, spænding og inspiration til have, køkken og alle dine andre hobbyer. Vores samarbejdspartnere giver dig blandt andet op til 20% rabat på skønlitteratur, faglitteratur, børnebøger og abonnementer til onlineuniverser med mere end 60.000 forskellige lydbøger og e-bøger. 

Gå på opdagelse i Mofibos onlineunivers med mere end 60.000 lydbøger og e-bøger

Mofibo er et onlineunivers med bøger inden for alle genrer, og der er ingen begrænsninger på, hvor mange bøger man kan lytte til eller læse på samme tid. Bøgerne kan lyttes og læses overalt – også, når du er på ferie i udlandet eller ikke har wifi.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få 33% rabat på dit Mofibo-abonnement. Således får du adgang til mere end 60.000 forskellige lydbøger og e-bøger for 299 kr. hver tredje måned. Bøgerne kan læses og høres på din smartphone eller tablet – det kræver blot, at du installerer Mofibo-appen.

Læs mere om vores rabatter fra Mofibo

Lys, læs online eller køb fysiske bøger hos SAXO

Læs og lyt, alt det du vil, med Saxo Premium. For blot 111,20 kr. pr. md. får du ubegrænset streaming af lyd og e bøger i Saxos app, samt rabat og fri fragt på bøger på Saxo.com.

Med Saxo Premium får du

  • Ubegrænset streaming af e- og lydbøger i Saxos app
  • Rabat på fysiske og digitale bøger på Saxo.com
  • Fri fragt i Danmark på køb af fysiske bøger
  • 1 profil – 2 brugere: Del din adgang med en, du holder af
  • Sælg dine brugte bøger via Saxos app

Læs mere om, hvordan du får SAXO premium her

Få rabat på god ferielæsning og bøger til dine børnebørn

Gads Forlag udgiver alt fra skønlitteratur til historiske værker, faglitteratur og børnebøger. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på alle deres bøger, uanset om du er på jagt efter en god bog til sommerferien, en gave til dit barnebarn, eller fagligt materiale til dit arbejde. Forlaget udgiver også gratis læseklubmateriale, der kan fremme diskussion og refleksion blandt dig og dine læsemakkere.

Hos Gads forlag kan du b.la. fordybe dig i kinesiske mad- og slægtshistorier i bogen Smagen af Kina, hvor du blandt andet møder Xinxin Ren Gudbjörnssons stædige oldefar, der i starten af 1800-tallet ønskede at gøre chili populært, eller komme tæt på kampen om frigørelse blandt mødre og døtre gennem tre generationer i Kærlighedens år af forfatter og journalist Johanne Mygind.   

Se vores tilbud fra Gads forlag

Smukke bøger om dansk og international kunst, design og arkitektur

Strandberg Publishing er blandt de førende forlag i Danmark inden for bøger om kunst, design og arkitektur og samarbejder bl.a. med museer som Arken, Aros, Dansk Arkitektur Center og Glyptoteket. Forlagets bøger byder på viden om alt fra Danske designikoner til moderne arkitektur, videnskab og gastronomi.

Gå på opdagelse i den populære bogserie om ny dansk arkitektur af Kristoffer Lindhardt Weiss, som i hvert bind går i dybden med et enkelt bygningsværk og tegnestuen bag, og lad dig inspirere af opskrifter i kogebøger som Osteria 16 og 100 kødfrie dage. Forlagets bøger er rige på fagligt indhold og fyldt med flotte billeder printet på kvalitetspapir. De fleste af forlagets bøger er smukke coffee table-bøger og ideelle gaveidéer til kunstinteresserede.

Gennem Ældre Sagen kan du få 20% rabat på bøger fra Strandberg Publishing

Er du ikke allerede medlem?

Er du ikke allerede medlem af Ældre Sagen, så skulle du måske overveje at blive det. Du kan spare penge på mange gode tilbud. 

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Se alle tilbud i kategorien Hobby og fritid

Sidst opdateret 21.03.2024