Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Højskoleophold

Leder du efter et højskoleophold? I Ældre Sagen samarbejder vi med flere højskoler i Danmark, hvor du har mulighed for at deltage i deres korte kurser. Nederst på siden finder du et bredt udvalg er ophold.

Dyrk fællesskabet på en højskole

Højskolelivet i Danmark er en unik oplevelse fyldt med fællesskab, læring og personlig udvikling. På en dansk højskole får du mulighed for at dykke ned i en bred vifte af emner, fra kunst og kultur til politik og samfundsforhold og motion, alt imens du lever sammen med andre engagerede og nysgerrige mennesker. På flere af højskolerne vil det være muligt at bo på enkeltværelser.

Fællesskabet på en højskole er kernen i oplevelsen. Du bor og lever sammen med dine "medstuderende" og undervisere, hvilket skaber en intim og støttende atmosfære, hvor idéer kan udforskes frit, og venskaber kan blomstre. Måltiderne, fritidsaktiviteterne og de spontane samtaler bidrager alle til den levende kultur på højskolerne.

Udforsk dine interesser på et højskoleophold

Uanset om du drømmer om at forfine dine musikalske talenter, udforske kunstens mangfoldighed, dykke ned i samfundsforhold eller udforske naturens skønhed, har vi det perfekte kursus til dig. Med erfarne undervisere og en engageret atmosfære, vil du blive inspireret til at udforske nye interesser og udvikle dine færdigheder.

Gennem hele året finder du tilbud på højskoleophold hos Ældre Sagen. Der kommer løbende nye kurser, så hold øje på siden her og lad dig inspirere.

Er du ikke allerede medlem af Ældre Sagen, så meld dig ind og få Ældre Sagen rabat
 

Sidst opdateret 05.04.2024