Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Busrejse i Danmark og udlandet

Busrejse i Danmark og udlandet

Seniorbusrejser er ikke fra en svunden tid, men er stadig i 2023 populært og med rette.

Seniorbusrejser til Ældre Sagens medlemmer er tilgængelige gennem vores samarbejdspartnere, der er specialiserede inden for busrejser. Vikingbus Rejser er især stærke inden for busrejser til spændende destinationer i Danmark, såsom de Sydfynske øer, Bornholm og udvalgte steder i Jylland. Gislev Rejser tilbyder gode busture rundt i Europa.

Uanset om busrejserne finder sted i Danmark eller i Europa, kan ældre rejsende udforske forskellige destinationer i et behageligt tempo. Turene inkluderer normalt transport, indkvartering, måltider og udflugter til seværdigheder.

Busrejse for enlige - Ferie alene - i fællesskab

Ældre Sagen har også gode samarbejdspartnere der har stor fokus på busrejser til enlige rejsende. Ældre Sagens koncept "Ferie alene - i fællesskab" er populært, og Vikingbus har mindst 3 nye busrejser i hvert tilbudsblad.

Disse rejser finder typisk sted i Danmark, Norden eller Tyskland. Det særlige ved disse rejser er, at I møder andre, der også rejser alene, og I får mulighed for fællesskab, og oplevelser sammen under rejsen.

Se rejser for enlige ældre her

Kombi rejser med bus

Derudover tilbyder vi kombinationsbusrejser, hvor I selv tager til destinationen og derefter bliver kørt rundt til alle aktiviteter. Ans Rejser, som vi også samarbejder med, tilbyder mange gode busture.

Mødestedet er Dolphins Hotel i Herning. I kan enten selv køre til destinationen, eller tage toget og blive hentet på stationen af Ans Rejser. I løbet af opholdet bliver I kørt rundt i bus til en række spændende oplevelser, herunder museumsværdige besøg, guidede ture på Fur og Venø, besøg hos lokale vin- og øl- producenter, fødevareproducenter og meget mere.

Det er også muligt at deltage i højskoleophold med Ans Rejser, og de tilbyder også en busrejse til Prag, hvor alt er taget hånd om.

Der kommer løbende nye tilbud på busrejser, så hold øje med siden her og bliv inspireret til din næste busrejse uanset om du rejser alene, som par eller med venner.

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre bruge af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem. Du skal som udgangspunkt selv deltage på rejserne for at få rabatten, medmindre andet er beskrevet på de enkle tilbud.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Sidst opdateret 21.03.2024