Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ferie og oplevelser i Nordjylland

Gode ferieoplevelser i Nordjylland

Med sine 250 km kyststrækninger føles Nordjylland vildt, uendeligt og barskt, når vinden rusker. Samtidig er det helt magisk, når du står i det.

I Nordjylland finder du også en af Danmarks største skove, Rold Skov. Det kuperede terræn, de mange kilder og søer samt skovens museer gør Rold Skov til en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Som medlem af Ældre Sagen samarbejder vi med gode partnere, der tilbyder attraktive priser på overnatningsmuligheder, kulturoplevelser og spisesteder, når du skal på ferie i Nordjylland.
Selvom vi her på siden giver dig tips til ferieoplevelser, hvor du får rabat med dit medlemskort til Ældre Sagen. Så er der også mange gratis oplevelser i området, især, hvis du er til natur og udeliv. 

5 tips til seværdigheder i Nordjylland

Nordsøen Oceanarium – Nordeuropas største akvarium

Rejs under havets overflade og mød hajer, rokker og andre havdyr i tusindvis. I Nordsøen Oceanarium møder du også den forunderlige klumpfisk. 

Nordsøen Oceanarium har 75 akvarier med 8.000 fisk og andre havdyr. Du kan altid besøge Nordsøen Oceanarium på din ferie i Nordjylland uanset vejret. Der er nemlig masser at se både indendørs og udendørs.

Udenfor kan du blandt andet møde de legesyge sæler og gå på legepladsen. Indenfor er der udover akvarierne en café, rørebassin og legerum til børnebørnene. Køb billetter til Nordsøen Oceanarium

Få rabat på din billet til Nordsøen Oceanarium

Skagens Museum – Et års kunstoplevelser i særklasse

På Skagens Museum kan du se værker af de populære skagensmalere Krøyer, Anna & Michael Ancher, Tuxen og mange flere. Her kan du som medlem af Ældre Sagen få et års medlemskab af Skagens Museum Venner til en attraktiv pris. 

Skagens Museum er internationalt anerkendt og et af Nordjyllands mest besøgte museer. Det består af Skagens Museum og de to kunstnerhjem Anchers Hus og Drachmanns Hus.

Se tilbuddet fra Skagens Museum her

 

Museum for Papirkunst – Papirkunst i verdensklasse

Oplev noget helt unikt på din ferie i Nordjylland. Museum for Papirkunst er det eneste kunstmuseum i Norden, der har papiret som omdrejningspunkt. Her kan du opleve papirklip i verdensklasse, papirskulpturer og meget andet. 

Værkerne på Museum for Papirkunst er skabt af kunstnere fra både ind- og udland, som skaber papirkunst på hver deres unikke måde.

I Papirværkstedet kan du lave dine egne kunstværker i papir eller et papirfly, som du bagefter kan teste i Paper Plane Airport Blokhus. 

Køb billetter til Museum for papirkunst

Få rabat på din billet til Museet for papirkunst

Helt tæt på ørne og falke – Forevisning i Ørnereservatet

Se ørnenes akrobatik i luften og falkonerernes imponerende træning af falke på hesteryg. En forevisning i Ørnereservatet er din mulighed for at komme helt tæt på de store rovfugle. 

Ørnereservatets forevisninger foregår altid udendørs på tribunerne, der omkranser Ørnereservatets sø. Herfra har du udsigt over det storslåede terræn og kan se rovfuglene udfolde deres fantastiske flyveevner i smukke naturlige omgivelser.

Du kan som noget helt unikt opleve en ørne-biljagt. Ørnereservatet er åbent fra en time før forevisningen, så du i ro og mag kan gå en tur i de fantastiske omgivelser. Køb billetter til Ørnereservatet

Få rabat på din billet til Ørne Reservatet

Overnatning for hele familien

Der er mange gode overnatningsmuligheder i Nordjylland, uanset om du ønsker at bo på hotel leje sommerhus, feriebolig, tage hele familien med i et feriecenter eller benytte dig af Bed and Breakfast. Når du er medlem af Ældre Sagen er der mange muligheder for at få rabat på overnatning når du holder ferie i Nordjylland. Se nogle af de gode tilbud nedenfor. 

Lej et sommerhus hos NOVASOL 

NOVASOL har mere end 1.000 sommerhuse/ferieboliger at vælge imellem spredt langs de nordjyske kyster, og du får 10% Ældre Sagen rabat, når du lejer et af deres sommerhuse. Se tilbuddet fra NOVASOL

 

Få rabat på sommerhus eller feriebolig hos NOVASOL

Aktiv ferie i Nordjylland

Kom tættere på den nordjyske natur, der findes et hav af vandreruter og cykelruter i det nordjyske. Hvis du skal overnatte fra dag til dag på et nyt sted, så er Danhostel også en mulighed. Se tilbuddet fra Danhostel her.

Ferielejlighed tæt på Vesterhavets naturreservater

Er du til storslåede naturoplevelser, kan du få rabat på dine overnatninger i en ferielejlighed i Nordjylland hos Hotel Tannishus. Her bor du centralt for smukke naturoplevelser, for eksempel ved et af de mange naturreservater ved Vesterhavet. Naturreservaterne ved Vesterhavet vrimler med fugle og andre dyr. Du får 20 % rabat på din overnatning i ferielejlighed (type 1,2 og 4) på Hotel Tannishus. Se tilbuddet her

Bed & Breakfast til vandre- eller cykelferien i Nordjylland

Der er gode muligheder for, at du som medlem af Ældre Sagen kan få rabat på din overnatning på af de mange hyggelige Bed & Breakfast i Nordjylland. Er du til en aktiv vandre- eller cykelferie i Nordjylland, er det oplagt at overnatte på et Bed & Breakfast.

Vi har lavet en liste, hvor du kan se alle de Bed & Breakfast, som vi samarbejder med, og som du kan få rabat hos.

Book bed and breakfast her

Book Bed and Breakfast hos Breakfast Guiden

Campingvognen – den ultimative frihed

Vil du selv bestemme, hvilket tempo din ferie skal foregå i? Der er rig mulighed for at spænde campingvognen for og overnatte på en af de mange campingpladser i Nordjylland. 

Ældre Sagen samarbejder med flere forskellige campingpladser i Nordjylland, for eksempel Frydenstrand Camping, der ligger skønt ved Limfjorden med udsigt til Hals og tæt på gode shopping muligheder og kulturoplevelser i Aalborg.

På Løkken Vestkyst Camping kan du leje cykler og udforske området eller prøve en af de fine vandreruter, der ligger tæt på campingpladsen.

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine overnatninger. Se alle Campingpladser i Danmark her

Den lille luksus: hotel- eller kroophold i Nordjylland

Når du er medlem af Ældre Sagen, får du rabat på dit hotel- eller kroophold i Nordjylland.

Går turen til Rebild, hvor naturen er lige uden for døren og mulighederne er mange, får du rabat på overnatninger hos Comwell som du både finder ved Rebild og i Aalborg. Efter en aktiv dag kan I slappe af ved poolen og få en drink i baren eller spise en dejlig middag i restauranten. Du får 20% Ældre Sagen rabat på overnatninger. Se tilbuddet fra Comwell her

Er du mere til små hoteller, kan du bestille et ophold hos Small Danish Hotels med 9% rabat. Her kan du vælge mellem hyggelige kroer og skønne hoteller – alle beliggende i naturskønne omgivelser, nær seværdigheder og attraktioner eller tæt på det pulserende byliv.

 

Alle filtre
  • Alle ugedage
Alle filtre
  • Alt i kategorien

Sidst opdateret 05.04.2024