Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Camping i Danmark

Camping er en fantastisk ferieform, der giver frihed og mulighed for at udforske Danmark på egen hånd. Ældre Sagen samarbejder med DK-Camp, som er en sammenslutning med over 200 danske campingpladser.

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på udvalgte campingpladser i Danmark. Uanset om du er erfaren campist eller nybegynder, er der noget for enhver smag og behov. Tag på campingtur og oplev Danmark på en helt ny måde!

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre bruge af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem. Du skal som udgangspunkt selv deltage for at få rabatten, medmindre andet er beskrevet på de enkle tilbud.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Campingpladser i Nordjylland

Toppen af Danmark er smuk hele året rundt - men særligt om sommeren. I den øverste del af Danmark finder du nogle af landets skønneste campingpladser, og der er relativt kort til strand og hav uanset, hvor du befinder dig. Vi har beskrevet nogle af de steder vi samarbejder med, nederst på siden finder du alle campingpladser, hvor du får Ældre Sagen rabat på overnatninger.

Skal du have den ægte nordjyske idyl, så skal du bestille din næste ferie på Frydenstrand camping, der ligger helt ud til den smukke Limfjord. Både campingpladsen og nærområdet er oplagt til naturelskere. Du kan fx lystfiske direkte fra campingpladsen, eller du kan køre mod naturområdet Lille Vildmose, hvor der er mulighed for at spotte både kongeørne, havørne og elge på en god dag. Har du brug for en pause fra naturlivet ligger Aalborgs caféliv heldigvis ikke langt i den anden retning.

Er du til aktiv ferie skal du besøge Rebild Camping Safari

Rebild Camping Safari campingplads ligger i byen Rebild. Når du ferier hos Rebild Camping Safari der har åbent hele året, har du direkte adgang til det bedste af Nordjyllands oplevelser, du kan blandt andet finde:

  • Rold Skov
  • Rebild Bakker
  • Mountain bike ruter
  • Travestier
  • Kanosejlads
  • Museer

Så der er rig mulighed for en aktiv ferie for alle aldre, en oplagt mulighed for generationsferie i Nordjylland. På selve campingpladsen er der også masser af aktiviteter og så de mindste i familien som fx boldbane, hoppepuder, svævebane samt alm. legepladsfaciliteter m.m.

Se tilbuddet fra Rebild Camping Safari

  

Campingpladser i Midtjylland

Hvis du ikke vil helt til toppen af Jylland, så har Ældre Sagen også et bredt udvalg af samarbejdspartnere i midten af Jylland. I Midtjylland kan du både opleve den ægte storbystemning i Aarhus, naturidyl ved Silkeborg Søerne og ægte feriestemning ved naturskønne Grenå.

Hvis du endnu ikke har besøgt Silkeborg Søerne, så er det måske i år turen går dertil. På Silkeborg Sø camping finder du ro i den smukke natur. Du kan nyde sommerdagene i kano på søerne, leje en cykel og udforske området eller besøge fine Silkeborg, hvor du finder masser af restauranter og cafeer.

Campingpladser i Syd- og Sønderjylland

Du kan også tilbringe sommeren i den sydligste del af Danmark på en dejlig campingplads. Sydjylland byder på mange kultur- og naturoplevelser - og heldigvis også flere skønne campingpladser, der samarbejder med Ældre Sagen.

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat hos Rosenvold strand camping, der ligger i rolige omgivelser helt ud til vandet. Får du brug for lidt byliv i løbet af din ferie, kan du besøge Vejle, der ikke ligger langt fra campingpladsen. 

Hejlsminde Strand Camping tilbyder den perfekte kombination af natur og faciliteter. Campingpladsen ligger tæt på et fuglereservat, en dejlig strand og en charmerende lystbådehavn, er der rig mulighed for at udforske det smukke område til fods eller på cykel.

Med en bred vifte af aktiviteter og naturskønne omgivelser er Hejlsminde Strand Camping det ideelle valg for en uforglemmelig campingoplevelse.

Se tilbuddet fra Hejlsminde camping her

Campingplads på Nordsjælland

Har du lyst til at udforske det sjællandske sommerland? Hvorfor ikke kombinere det med en campingferie i samarbejde med Ældre Sagen. Besøg fx Kongernes Feriepark, der har alt til det gode campingliv. Campingpladsen i Nordsjælland har både swimmingpool, petanquebaner, multibane og minigolf til de aktive og konkurrence lystne. Ferieparken ligger ikke langt fra kysten, og du kan med fordel besøge Vejby strand, Rågeleje eller Smidstrup til en tur i havet.

Campingpladser på Fyn

Fyn er fin. Særligt om sommeren, og særligt hvis man holder sin ferie på Faaborg Camping, der ligger på den sydlige del af Fyn.

Ikke langt fra hverken vand eller små ø-perler i det fynske øhav. Der er heller ikke langt ind til fine Faaborg, hvor man kan nyde sommerdage og -aftener på en af byens cafeer eller restauranter. Selve campingpladsen på Sydfyn er en mindre campingplads med 125 pladser, så du skal ikke vente for længe med din reservation til sommer.

 

Hvis det ikke lige er en campingplads på Sydfyn, der lokker, kan du besøge Camp Hverringe Bøgebjerg Strand tæt på Kerteminde. Campingpladsen har en fantastisk udsigt til Sjælland. Tæt på ligger Hindsholm, hvor du kan nyde lokale gårdbutikker og gallerier. Campingpladsen og området er et oplagt sted fuld af lokale oplevelser og dejlig afslapning.  

Læs mere og bliv inspireret til din næste ferie her

Sidst opdateret 05.04.2024