Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Andet

Den hjælpende hånd

Få gratis hjælp i hjemmet til lette reparationer, opsætninger af billeder, væglamper, gardiner, persienner, samling af møbler fra kendte mærker o.a. Ikke tunge løft, ophængning & opsætning af TV, havearbejde & alt andet der konkurrerer med håndværkere.

Tilmelding

Knud Erik Lykkegaard 4074 3022 eller knuderiklykkegaard@gmail.com

Lokalafdeling

Rødovre

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Mandag kl. 10:00 - 16:00
Tirsdag kl. 10:00 - 16:00
Onsdag kl. 10:00 - 16:00
Torsdag kl. 10:00 - 16:00
Fredag kl. 10:00 - 16:00
Vi kommer efter aftale

Mødested

Hjemme hos medlemmer

Beskrivelse

Hvis du har brug for hjælp til praktiske, mindre opgaver i hjemmet så er vi en mindre gruppe frivillige med hænderne skruet rigtigt på. Vi tilbyder medlemmer af Ældre Sagen i Rødovre at løse mindre opgaver i hjemmet som f.eks. ophængning af billeder, pynt, reoler og hylder. Vi kan montere væg- og bordlamper, hænge persienner, rullegardiner og gardiner op. Vi kan samle og skille møbler ad, lave små-reparationer, og samle og måske vise dig hvordan dit nye apparat eller maskine virker – og en del andre ting.

Vi laver ikke fysisk krævende opgaver, havearbejde, sætter ikke fjernsyn op eller indstiller kanaler på fjernsyn. Og vi laver selvfølgelig ikke arbejde, der påfører håndværkere konkurrence eller kræver autorisation.

Vi er frivillige og ulønnede, og det koster ikke noget at få vores hjælp, men du skal betale for de materialer vi bruger.

Kun for medlemmer af Ældre Sagen i Rødovre.

Har du brug for en hjælpende hånd så ring (mandag – fredag kl. 10 – 16) og få en snak / aftale med Knud Erik Lykkegaard på mobil 4074 3022 eller skriv til knuderiklykkegaard@gmail.com