Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Andet

Den hjælpende hånd

Få gratis hjælp i hjemmet til lette reparationer, opsætninger af billeder, væglamper, gardiner, persienner, samling af møbler fra kendte mærker o.a. Ikke tunge løft, ophængning & opsætning af TV, havearbejde & alt andet der konkurrerer med håndværkere.

Tilmelding

Knud Erik Lykkegaard 4074 3022 eller knuderiklykkegaard@gmail.com

Lokalafdeling

Rødovre

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Mandag kl. 10:00 - 16:00
Tirsdag kl. 10:00 - 16:00
Onsdag kl. 10:00 - 16:00
Torsdag kl. 10:00 - 16:00
Fredag kl. 10:00 - 16:00
Vi kommer efter aftale

Mødested

Hjemme hos dig

Beskrivelse

Hvis du brug for hjælp til praktiske, mindre opgaver i hjemmet, - så er vi en mindre gruppe frivillige, med hænderne skruet rigtigt på, som gerne vil hjælpe Ældre Sagens medlemmer i Rødovre med at løse små opgaver i hjemmet.

Vi kan sætte billeder, hylder, pynt og reoler op, montere væg- og bordlamper (også i beton), Vi sætter persienner, gardiner og rullegardiner op, vi samler, og skiller møbler ad, justere skuffer og låger, lave forskellige små reparationer. Vi kan sikkert samle og vise dig hvordan dit nye apparat virker - og meget mere.

Vi laver ikke fysisk krævende arbejde, havearbejde, sætter ikke fjernsyn op eller indstiller kanaler og laver ikke arbejde der kræver autorisation eller påfører håndværkere konkurrence. Vi er frivillige og ulønnede, så det koster ikke noget, bortset fra de materialer, vi måske køber og bruger på at løse opgaven.

Kun for medlemmer af Ældre Sagen og bosiddende i Rødovre

Ring og få en snak med: Aktivitetsleder Knud Erik Lykkegaard på mobil 4074 3022 (mandag til fredag 10 – 16) eller skriv til: knuderiklykkegaard@gmail.com