Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Motion

Qi Gong

Vil du være med til hensyntagende gymnastik?

Tilmelding

Peter C. Parbst, 29 64 78 29

Lokalafdeling

Ringsted

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

50 kr., pr. sæson.

Hvornår

Alle uger
Torsdag kl. 10:00 - 11:30
Gratis udendørs træning fra den 2. maj 2024 (se under beskrivelse) Indendørs træning fra 5. september 2024.

Mødested

Ringsted Sportcenter, Multisalen, Teglovnsvej 46 og Stadion Allé "Fodboldhuset", Ringsted

Beskrivelse

GRATIS TRÆNING:
Fra 2. maj 2024 trænes der udendørs i Anlægget bag Pavillonen, Tværalle, Ringsted hver torsdag kl. 10.00-11.00, så længe vejret tillader det. Ved regn og kraftig blæst aflyses holdet.

Fra torsdag, den 5. september 2024 kl. 10.00 starter indendørs Qi Gong i Ringsted Sportcenter, Multisalen. 
Omklædningen foregår ved hal C.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte lederen for yderligere information.Det drejer sig om opstarten på den hensyntagende gymnastikform, Qi Gong, hvor træningen tager sit udgangspunkt i hver enkelt deltager på holdet og herfra udvides uden pres. 
I Qi Gong er vægten lagt på en erkendelse af, hvor man selv måtte være i sin udvikling. Her begynder man, og øvelserne gør arbejdet, således at man blidt skubber sine grænser, eller skruer lidt ned, hvis der er behov for dette. Det er således vigtigt, at man mærker efter i kroppen og agerer hensigtsmæssigt på dens signaler.

Mange af øvelserne kan udføres siddende på en stol, så også gangbesværede kan have fordel af at deltage. Man opfordres til at møde op i løstsiddende træningstøj og lette sko som f.eks. ”kinasko”.

Ældre Sagen ser frem til, at mange kunne være interesseret i dette nye tiltag, som underviser Peter C. Parbst har sat i værk.